8000 TL Gaming PC Toplama

Gigabyte ekran kartlarına nedense güvenemiyorum. Senelerdir msi kullandım o kadar iyi ki diğer uygun fiyatlı firmaları almaya, denemeye korkar oldum. Bunu nasıl aşabilirim ben?
Aşmak zorunda değilsiniz MSI kullanmaya devam edin :D Sisteme MSI 2070 SUPER ekleyecektim ama fiyatları uçuruyor. Bu bütçeye 2060 SUPER eklemek istemediğimden bunu seçtim.

uuu.PNG
Şunu önerebilirim. Bütçeyi aşmasın istersen ekran kartını Gigabyte 5700XT yap.

Eki Görüntüle 501586
Şunu önerebilirim. Bütçeyi aşmasın istersen ekran kartını Gigabyte 5700XT yap.

1-Kasa havalandırması ve boyutları bu ekran kartı için yeterli değil.
2- Seçtiğiniz işlemci gereksiz abartı kaçmış ve o anakartla işlemci performansını veremeyecektir, ısınmalar başlayacaktır.
3- Psu parçaları beslemeyecektir.

1-Kasa havalandırması ve boyutları bu ekran kartı için yeterli değil.
2- Seçtiğiniz işlemci gereksiz abartı kaçmış ve o anakartla işlemci performansını veremeyecektir, ısınmalar başlayacaktır.
3- Psu parçaları beslemeyecektir.
1,3- Kasa ve PSU değişebilir ben o modeli sevdiğim için koydum. PSU bence yeter ama bence de yüksek alsın ne zararı olacak ki :)
2- O anakart işlemciyi rahatlıkla besler sadece OC yapamazsın. 3600X alıp OC yapmak yerine böyle yapmak daha mantıklı geldi. isterse 3600 veya 3600X alıp anakartı X570 bile yapabilir.
O işlemciyi o anakarta takarak üzdün bizi.
Sizin mesajınıza da cevap vermiş oldum :)

1,3- Kasa ve PSU değişebilir ben o modeli sevdiğim için koydum. PSU bence yeter ama bence de yüksek alsın ne zararı olacak ki :)
2- O anakart işlemciyi rahatlıkla besler sadece OC yapamazsın. 2600X alıp OC yapmak yerine böyle yapmak daha mantıklı geldi. isterse 3600 veya 3600X alıp anakartı X570 bile yapabilir.
Çok bilmiş gibi yapıp parçaları kötülemek ve kendi bildiklerini en doğrusu sanan kişilere aldırış etme dostum. Şu helvacı arkadaş benim attığım sisteme çöp deyip 3,5K'lık sisteme 8GB RAM 240GB Depolama FSP 500W PSU eklemiş kişi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı