8000 TL Intel Sistem Toplama

Çoğaltıcı öneriniz varmı acaba? 4 pin için.

Yazma zahmetinde bulunsalar belki....

Parası olan İntelden konuşur da ondan. Cepte zırnık yok İntelin nesinden bahsedelim. Herkes Amd'ci oldu sağolsun Amd Ryzen'de oyunculara kıyak yapıyor. İntel için yorum yazanlar da bildikleri kadarını yazıyor. Birçok insanın bütçesi şuan Amd tabanlı sisteme yetiyor bu yüzden herkes Amd hakkında araştırma yapıyor ve Amd hakkında konuşuyor.

Son düzenleme:
PSU çöp.
Ekran kartını ayrı alın hocam. SSD`yi 240GB yapabilirsiniz. Bütçeyi biraz daha arttırarak İ7-8700K yapabilabilir.
İ5-9600K yapıp ve bazı şeylerden kısarak RTX 2070 sığdıra biliriz belki.
INNO3D GeForce RTX 2060 Twin X2 GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 192Bit - incehesap.com
Ekran kartını ayrı almalısınız.
Ben zaten sistem atmışım ilk sayfada hocam
Dediğim sistemden HDD ve elinizde bulunan diğer bileşenleri çıkarabilirsiniz. Kasayıda istediğiniz gibi Spec Alpha yapabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 8000TL rtx 2060 i7.png
    56,1 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Ben B360 yonga setli anakart düşünüyorum. Fakat 3000 Mhz ramleri malesef desteklemiyor. 2666 ile arasındaki fark fps anlamında çok fark edilir mi?

Ben B360 yonga setli anakart düşünüyorum. Fakat 3000 Mhz ramleri malesef desteklemiyor. 2666 ile arasındaki fark fps anlamında çok fark edilir mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Videoya bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…