8000 TL Intel Sistem Toplama

Bu seferde 3000 Mhz tam olarak kullanamıyacağım sanırım. Tek kafama takılan 3000 ile 2666 arasında çok fark olur mu? Bunun cevabını alabilsem zaten kararımı vereceğim.
Sonunda sistemi kurmuş bulunuyorum. Eğer sizde onaylarsanız siparişi vereceğim.
1) MSI Z370-A Pro anakart
2) i7 8700 İşlemci
3) FSP Haydro 700W+80 Plus güç kaynağı
4) Phantes P300 Kasa
5) Kingston HyperX 3200 MHz 16 GB Ram
6) Be Quiet! BL039 Adet PMW fan

Ekran kartım GTX 1080 Şu anda garantide. Duruma göre kart alabilirim. Aklıma takılan kasanın RGB yazılımını anakartamı bağlayacağım? Yoksa tuş ile otomatik değişiyormu? Seçtiğim fanları kasaya hava alsın diye seçtim bu arada. Cevaplarınızı bekliyorum lütfen esirgemeyin.

Son düzenleme:
Bu seferde 3000 Mhz tam olarak kullanamıyacağım sanırım. Tek kafama takılan 3000 ile 2666 arasında çok fark olur mu? Bunun cevabını alabilsem zaten kararımı vereceğim.
Sonunda sistemi kurmuş bulunuyorum. Eğer sizde onaylarsanız siparişi vereceğim.
1) MSI Z370-A Pro anakart
2) i7 8700 İşlemci
3) FSP Haydro 700W+80 Plus güç kaynağı
4) Phantes P300 Kasa
5) Kingston HyperX 3200 MHz 16 GB Ram
6) Be Quiet! BL039 Adet PMW fan

Ekran kartım GTX 1080 Şu anda garantide. Duruma göre kart alabilirim. Aklıma takılan kasanın RGB yazılımını anakartamı bağlayacağım? Yoksa tuş ile otomatik değişiyormu? Seçtiğim fanları kasaya hava alsın diye seçtim bu arada. Cevaplarınızı bekliyorum lütfen esirgemeyin.
Hocam o kasanın hava akışı pek iyi değil ve 16GB 2x8 3000MHz RAM tercih edin.

Bir çok yorumda olumsuz birşey duymadım aksa ile ilgili. 3000 mhz ram ile benim aldığım ramin fiyatı aynı. Fan öneriniz var mı?

soğutucu corsair h115i pro 280mm ve kesinlikle i9 9900k yı soğutmaya yetiyor kasa da phanteks p350x, kasayı değiştiricem ya dünyanın en kötü hava sürkilasyonuna sahip kasalardan bir tanesi kapağı kapalıyken ekran kartı fazladan 10 derece ısınıyor, tahmini rakam değil yani, net 10 derece fazla ısınıyor
#alıntı
Sharkoon kasalara bakın bence, fiyatları gayet uygun.

Elimde cooler master 120mm sıvı soğutma var zaten. Ben 3 adet fan istiyorum 4 pinli. İşlemci ile beraber devirler artacak, ısı azalınca yavaşlayacak. Bu arada aldım malesef p300'ü. Umarım sıkıntı çıkarmaz.

Elimde cooler master 120mm sıvı soğutma var zaten. Ben 3 adet fan istiyorum 4 pinli. İşlemci ile beraber devirler artacak, ısı azalınca yavaşlayacak. Bu arada aldım malesef p300'ü. Umarım sıkıntı çıkarmaz.
Hocam zaten pek sorun duymadım bende. Sadece 1-2 kişi böyle olduğunu söylüyor. Güle güle kullanın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı