Kendimce düşüncem Intel’de sistem toplamak çok daha zor. Zor derken bütçe olarak. Ryzen konularda çok daha kaliteli parça sığdırılabiliyor bütçeye göre. Hem işlemci fiyatı daha uygun hem de O.C. yapmayan insanlar için oldukça yeterli kutudan çıkan soğutucular. Hatta O.C. suyunu çıkartmazsanız kutudakiler bile yeterli.Yav arkadaş şu forumda ''Intel tabanlı sistem önerisi'' konusuna 1 tane adam akıllı yorum göremedim. Intel olunca neden yazmıyosunuz? AMD olsa 12839129381321 kişi yazmıştı şimdiye. Cidden anlayamıyorum bu mevzuyu.
Benim anladığım kadarıyla siz tavsiye değil, kafanızda ki sistemin onaylanmasını istiyor gibisiniz. İşlemciyi belirlemişsiniz zaten altını üstünü kabul etmiyorsunuz insanlar nasıl yardımcı olsun?Aynen size katılıyorum. Bende anlamış değilim. Türkiyenin en kaliteli teknoloji forumu diye geçiyor ama ne zaman konu açsam tam olarak destek alamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.