8000 TL Oyun İçin Sistem Toplama

Bütçe
8000

nimrdookie

Centipat
Merhaba, tüm birimleri dahil yaklaşık 8000 TL'ye bir sistem toplamak istiyorum Bu fiyatı biraz aşabilir ama 8500'den fazla olmazsa iyi olur. Oyun oynama amaçlı kullanılacak. Biraz araştırdım ve aşağıdaki parçaları düşünüyorum ancak bu konularda pek tecrübem olmadığından uyumlu olup olmayacağından emin değilim.
Buradakilerin toplamı 7200,89 TL oluyor. Elimde bir HDD olduğundan onu almayacağım.

Anakarta karar veremedim. Ne almam uygun olur? Acaba bunu alsam yeterli olur mu? MSI B360M PRO-VD Intel B360 Socket 8.-9.Nesil 1151 DDR4 2666MHz USB3.1 Anakart

Bir de işlemci için soğutucu almama gerek var mı? Eğer varsa bu soğutucu uygun olur mu? DARK FREEZER X94 DKCCX94BL AMD/INTEL İŞLEMCİ FANI

Son bir soru olarak işletim sistemini nereden sağlayabilirim? Hepsiburada'da bulunan bu lisans anahtarını alsam bir sorun olur mu? Microsoft Windows 10 Pro 32 / 64 Bit Türkçe Oem Lisans Anahtarı

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem intel olmak zorundamı değil ise ryzen 5 3600 veya 3600x ile b450 tomahawk model bir anakart almanızı öneririm eyer ben intel alıcam diyorsanız z serisi almanıza gerek b360 işinizi görür i7 9700 ztn oc desteklemiyor k serisi değil i7 9700 içinden soğutucu geliyor diye biliyorum oc yapmıyacağınız için yeter olur.

Intel sistem toplamayı düşünüyorsan 10. Nesili bekle, çok yakın bir zamanda çıkacaklar. Şuan alacağın tüm anakartlar 10. Nesil işlemcileri desteklemeyecek, çünkü Anakartların yonga seti değişecek. Intel 10.Nesil i5 senin işini görür, Ekran Kartını biraz daha yüksek tutmaya bak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı