8000 TL R5 1600 ve GTX 1080 Sistem Toplama

@GCN, hocam Hepsiburada'yı neden önermediniz acaba? Merakımdan soruyorum.
Genel bir memnuniyetsizlik sonucu, güvenli olmadığı için değil. Güvenlikte sıkıntı yok. Yani para kazanmak için türlü hileler falan, uyuz oluyorum.

Dell P2415Q

@GCN, hocam Hepsiburada'yı neden önermediniz acaba? Merakımdan soruyorum.
3. sayfayı oku: AOC G2778VQ Nasıldır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu monitörle uzaya çıkarsın, inanılmaz derecede devasa görüntü kalitesi gözlerini kamaştıracak emin ol. Bundan sonra gördüğün her monitör/TV sana iğrenç gelecek!

Dell P2415Q 24" 4K UltraHD Monitör Monitör 24" inç.

Dell P2715Q 27" 4K UltraHD Monitör Monitör 27" inç ve arka aydınlatması daha parlak.

Hocam hala sık sık ünlem kullanmanıza alışamadım :)
RAM'ler Hynix olmalı. B-Die önerin bence :)
F4-3200C15D-16GVK G.Skill Ripjaws V DIMM - 16 GB DDR-4 2,133 MHz - non-ECC
Bunlar normalde pahalı falan değil. Sende takıldın şuna yahu. Hatta bizzat bu bellek daha ucuzdu, sonra Ryzen uyumlu vs. olunca; burası Türkiye olduğu için hemen şişirdiler. Neymiş şu-bu sebeblerden dolayı pahalıymış, yok öyle bir şey. Ayrıca geçti o işleri, BIOS güncellemeleri işi çoktan çözdü. Ayrıca orta/üst seviye anakartlara daha çok önem gösterdikleri için... AMD Ryzen Uyumlu Corsair Bellek Listesi

Sonunda * olanlar hariç, %100 garanti.

Bu kadar ciddi bir durum olsaydı, Technopat neden Samsung bellek kullanmadı da SK Hynix kullandı? Çünkü fiyat farkına değecek bir şey yok. Bilirsin sistem toplama rehberlerinde paradan kaçmazlar. Mesela biz burada 250 liraya 80+ Bronze önerirken, onlar daha alt sistemde bile çok daha pahalı PSU kullanıyor, çünkü değecek ciddi farklar var. Koruma vs. Kasadan kaçmaz, anakarttan hiç kaçmaz. Anla yani.

@GCN hocam 4k monitör ama 60hz ve 8ms biraz fazla değil mi ?
Hayır 6 ms, yanlış yazılmış. Zaten 4K'da 60Hz'den fazlası yok, varda yok.

Yüksek kaliteli arka aydınlatmaya ve üst seviye 8-bit + FRC(sahte 10-bit) AH-IPS panele sahip. Gelişmiş FRC algoritması sayesinde, diğer sahte 10-bit panellere göre çok daha başarılı. [10-bit = 1.07 "milyar" renk | 8-bit = 16.7 milyon renk | çoğu 1 ms TN panel 6-bit = 262 bin renk]

Tepki süresi o kadar önemli değil, hatta hiç değil.

Mesaja bak.

Görüntü kalitesi çok daha önemli, diğer şeylerden daha çok kendini hissettiriyor. Nirvanya ulaşacaksın diyorum, sen 60Hz diyorsun! Rahat ol, inanılmaz zevk alacaksın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı