8000 TL sistem önerisi

Rami 16 SSD'yi de M2 ssd yaptım. Fiyat 7800 oldu. Sanırım PCI 4.0 dan feragat etmek zorunda kalacağım. Ya da anakarti PCI 4.0 yaptığımda 8500 oluyor. İşlemciyi daha sonra değiştiririm. Bütçeye göre yapilabilecekler bunlar gibi görünüyor.
PCI 4.0 için masraf yapmana gerek yok 6500XT 3.0 vs 4.0 yaz youtube bak farklara para harcayacak bi fark yok yani arkadaşlar abartarak söyledikleri için senide anlıyorum ama gerek yok masraf etmene rami 16 yapman yeterli.
 
PCI 4.0 için masraf yapmana gerek yok 6500XT 3.0 vs 4.0 yaz YouTube bak farklara para harcayacak bir fark yok yani arkadaşlar abartarak söyledikleri için seni de anlıyorum ama gerek yok masraf etmene RAM'i 16 yapman yeterli.

Allah aşkına PCI 3.0 ve 4.0 arasında 6500XT için nasıl fark yok ya kimi izliyorsun anlamıyorum.
 
king sistemi sipariş verdim . ama şimdi anakarti yükseltmek istiyorum acaba mail atsam parça değişimini kabul ederler mi. iptal işlemi yapmak istemiyorum çok uzun sürebilir
Aynı durumu gamegarajda yaşadım. Maalesef sonradan yükseltme yapılmıyor. Ürünün iptalini sağlamışlardı sonra tekrar sipariş vermiştim.
 
Aynı durumu gamegarajda yaşadım. Maalesef sonradan yükseltme yapılmıyor. Ürünün iptalini sağlamışlardı sonra tekrar sipariş vermiştim.
Şimdi iptal ettiğimde minimum 2 gün süreceği yazıyor. 2 güne kadar sistem zamlanabilir ya da stoklar bitebilir. bu yüzden biraz endişeliyim yoksa düşünmeden iptal ederdim
 

Geri
Yukarı