8000 TL Sistem Önerisi

Yahu daha dün yayınlandı sistem tavsiyeleri. Onlara bakmıyor musun?
Hocam sistem tavsiyelerine baktığın zaman o fiyata daha isme dayalı olmayan ama onun kadar kaliteli ve daha performanslı kişinin istekleri üzerine daha iyisi toplanır ve topladımda.
 
@GRBreakpoint bellekleri vengeance 2400mhz cl14 yapsak daha güzel olabilir sanki bir de hdd ve ssd yi unutmuşsun sanırım

Dalgınlıktan unutmuşum evet. Bu ara ben de sistem topluyorum SSD ve HDD elimde var almıycam o yüzden dalgınlıktan koymamışım. Ayrıca Corsair değilde Kingston 2666mhz olabilir. Biostaki XMP desteği için bakmıştım RAM üreticisi firmaların sitesinden ve Ranger MOBOya uyumlu olan aklımda Kingston 2666mhz 2*8 Ram vardı CL15. 3400 destekliyor ama bu kart çift slot rami CPU overclockluyken en fazla stabil olarak 2400mhz de çalıştırıyor. Ben kafadan sistem sallamadım uzunca bir zamandır zaten araştırmaktayım ki Cs 1.6'da da turnuva oyuncusuydum her türlü anakart ve ekran kartı markasını kullanmaya muktedir oldum. Anakart özellikle ASUS diyorum. MSI almayınız. Nihai karar elbette sizin ancak eğer sistemde değişiklik yapacak olursanız.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı