8000 TL Sistem Toplama

Makaleler
3
Normalde bütçem 10K fakat 1.5K'ya monitör alacağım için 8K yazdım. CSGO'yu yarı profesyonel olarak oynamaktayım, 300 FPS almam gerek. Yayın açmak istiyorum. Bu isteklerimi karşılayacak bilgisayar parçalarını yazar mısınız? Teşekkürler. (CS:GO işlemci ağırlıklı oyun olduğu için işlemcinin güzel olması gerekiyor)

Adsız.png

Buyrun, sadece harddisk yok sistemde, sabah forumdaki başka bir kullanıcıya da önermiştim bu sistemi.

3600X rezalet paradır alınmaz düz 3600 yeterlidir. Ek olarak Vatan geçen haftamı ne KDV indirimi yapmıştı o zamanlar fiyatları çok düşürüyor bence sabretme imkanı varsa bir sonraki KDV indiriminde tüm parçaları çok iyi fiyata alırsınız.
Beklemem gerekiyorsa seneyi bile beklerim yeter ki alacağım bilgisayar isteklerimi karşılasın. Şuanki bilgisayarımda paramla rezil oldum resmen.
1060 geride kalındı alınmaz. Çoğunun fiyatı gereksiz pahalı durumda.
RX 590 daha iyi tercih o fiyatlarda.
Peki işlemciyi Ryzen 7 3700x yapıp RTX 2060 alsam nasıl olur? Bide CSGO oynamamla beraber ara sıra yayın açacağım. B450 anakart olduğu için işlemciyi 4.0 Ghz yapmassam tadından yenmez. Bunun için ayrı bi soğutucu gerekir mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki arkadaş 2070 kullanıyormuş ve FPS mükemmel.

R7 3700X
B450 Gaming Plus
2*8 3000 MHz
RTX 2070 Zotac Mini Edition
Cooler Master MB511
FSP Hydro HD 600W
970 EVO 250 GB

8400 TL'ye geliyor.

3600X 9600k nın rakibi. Benim açımdan 300 lira farkı vermeye değer. Bütçeniz 8000 lira ise.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Buradan detaylı bilgi alabilirsin.

Beklemem gerekiyorsa seneyi bile beklerim yeter ki alacağım bilgisayar isteklerimi karşılasın. Şuanki bilgisayarımda paramla rezil oldum resmen.

Peki işlemciyi Ryzen 7 3700x yapıp RTX 2060 alsam nasıl olur? Bide CSGO oynamamla beraber ara sıra yayın açacağım. B450 anakart olduğu için işlemciyi 4.0 Ghz yapmassam tadından yenmez. Bunun için ayrı bi soğutucu gerekir mi?
bu videodaki arkadaş 2070 kullanıyormuş ve FPS mükemmel.

İkiside yayın için yeterlidir aradaki fiyat farkı önemli ancak sanırım 3700X pahalı biraz. Bence mutlaka Vatan'da KDV indirimi yapılır 1-2 ay sonra yada içinde o zaman sistemleri kaliteli kaliteli istediğiniz parçalardan seçersiniz. Ekran kart modellerinde Msi alınacaksa Ventus yerine biraz daha iyi soğutmalı model alırsınız. Kart kötü değil ama daha iyi soğutmalı alıp kafa rahat edebilir. Asusta TUF ve Dual serilerinde 2060 aşağısı için diyorum alınmamalı 2060 Dual modelinde gerçekten iyi soğutmaya sahip.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı