8000 TL SSD Hariç Sistem Toplama

10. nesil olup güncel platform olması bile yeterli ileride güncelleme yapacağınız zaman kafanız rahat olur.

Birde 10400F 6/12 bir işlemci arada çok fark yok zaten her türlü daha mantıklı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
2070 super indirimlerle 4.000 TL civarında olabiliyor.
Anakart konusunda 10400F için yeterli olsa bile giriş seviyesi bir anakart mümkünse ileri dönüklük açısından şu anakartları almaya çalışabilirsin ama her şeyi indirimle almanı öneririm.
Anakart konusunda zorlanırsan bence bir süre tek kanal RAM ile idare edip PSU'yu da şu yapabilirsin ama önerim en azından Z490-P alman olur incelemlere bakabilirsin oldukça iyi bir anakart bence sıralama şu şekilde.
Gaming Edge> TUF Gaming > Z490-P
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı