8000 TL yurt dışı iPhone 11 Pro Max alınır mı?

Bölgemde yok maalesef Bunun fiyatı bana çok iyi geldi 12 Pro var o da 14.000 TL. Düz 11'ler YD 10.000 TL girilmişken PM için 8000 çok iyi. 4 Ay eski telefonumu kullanırım 8 ay rahatça takılırım SE'den kat kat iyi bir telefona sahip olmuş olurum 8000 TL bu cihaz için çok az tamirsiz TR'leri 20.000 en az bence iyi bir fırsat.

Bölgemde yok maalesef bunun fiyatı bana çok iyi geldi 12 Pro var o da 14.000 TL. Düz 11'ler yurt dışı 10.000 TL girilmişken pm için 8000 çok iyi. 4 ay eski telefonumu kullanırım 8 ay rahatça takılırım SE'den kat kat iyi bir telefona sahip olmuş olurum 8000 TL bu cihaz için çok az tamirsiz TR'leri 20.000 en az bence iyi bir fırsat.

Gayet iyi hocam, bende Pro'yu 8 bine almıştım. Xiaomi düşünme bile.

Gayet iyi hocam, bende Pro'yu 8 bine almıştım. Xiaomi düşünme bile.

Android arayüzünden sıkıldım yoksa POCO X6 Pro alabilirdim Apple ekosistemine dahil olup al sat yapmak istiyorum Xiaomi daha önce kullandım sinirden telefonun anakartını ikiye ayırdım MIUI arayüzü hoşuma gitmiyor 11 PM'te karar kılıyorum o zaman :)

Android arayüzünden sıkıldım yoksa POCO X6 Pro alabilirdim Apple ekosistemine dahil olup al sat yapmak istiyorum Xiaomi daha önce kullandım sinirden telefonun anakartını ikiye ayırdım MIUI arayüzü hoşuma gitmiyor 11 Pm'te karar kılıyorum o zaman :)

Xiaomi bence hiçbir şekilde alınmaz. Samsung Honor Nothing Phone vs alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı