Ubuntu düz kurmadım bilmiyorum ama dediğim gibi Cachy OS beğendimKanka Ubuntu mu cachy OS mi?
Ubuntu düz kurmadım bilmiyorum ama dediğim gibi Cachy OS beğendimKanka Ubuntu mu cachy OS mi?
Cachy OS GNOME mmh... Ubuntu balonundan iyidir mesela.
10 yıllık repolarla sıfır özelleştirilebilirlikle devam mı o zaman?Ubuntu balonu mu? Kral Ubuntu balonu dediğin işletim sistemi dünyadaki en büyük sunucularda kullanıyor.
10 yıllık repolarla sıfır özelleştirilebilirlikle devam mı o zaman?
Stabillik arıyorsan git Debian kullan o zaman. Sunucular için olan dağıtımlarla günlük kullanım için olan dağıtımları karıştırıyorsun. Stabil dağıtım=Daha yavaş güncelleme, daha eski paketler ve çekirdekler demek. Oyun oynayacak birisi debian kullanmamalı. Bu debian kötü olduğu anlamına mı gelir? Hayır. Sunucular için en iyisi ancak günlük kullanım için asla tavsiye etmem.Kral herkesin zevki kendine ben özelleştirme yapsam yapmasam ne işime yarar ben stabilllige bakarım cachy OS kötü değil güzel ama Ubuntu'ya balon demen biraz honkurttu![]()
Stabillik arıyorsan git Debian kullan o zaman. Sunucular için olan dağıtımlarla günlük kullanım için olan dağıtımları karıştırıyorsun. Stabil dağıtım = daha yavaş güncelleme, daha eski paketler ve çekirdekler demek. Oyun oynayacak birisi Debian kullanmamalı. Bu Debian kötü olduğu anlamına mı gelir? Hayır. Sunucular için en iyisi ancak günlük kullanım için asla tavsiye etmem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.