8000 TL'ye 7700XT DDR5 7500F sistem için monitör önerisi

zeuswishing

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta bahsettiğim sisteme uygun monitör arıyorum. 2K olması benim için şart. Curv ekran olsa daha iyi olur. 27 inç ve üzeri kronik sorunları olmayan ghosting vs. olmayan monitör önerisi olan var mı? Bütçem 8.000 TL. Kaçırılmayacak bir fırsat varsa bütçeyi artırabilirin.
VA ile IPS panelin farkı nedir? Tam olarak bilmiyorum.

G65B gayet uygun olur sisteminize. 20K bütçe aşırı fazla bence o sisteme. 2K için de güzel ekran kartı seçmişsiniz. @88602

VA da genelde ghosting olur IPS ve TN panelde yok denecek kadar az olur. Tabii modelden modele değişir incelemelerini izlemekte fayda var. Üstteki monitör gayet iyi bu arada.

Bütçen doğrultusunda alabileceğin en iyi monitör G65B. Kavisli, 240Hz, 2K ve 350cd/m. Bence gayet yeterli. Eğer ki gerçekten kavisli istiyorsan onu almalısın, ama dersen Flat (düz) de alabilirim dersen başka öneriler yapabilirim.
Ek olarak VA panelde Ghosting sorunları da yaygındır. Genelde IPS önerilir ama VA ile IPS arasında ölümcül bir fark yoktur. Curved monitörler VA olur, IPS'ler de 20K fiyatlandırmasındalar. Yani curved'dan başka kullanmam diyorsan G65B al geç.

Bütçen doğrultusunda alabileceğin en iyi monitör G65B. Kavisli, 240Hz, 2K ve 350cd/m. Bence gayet yeterli. Eğer ki gerçekten kavisli istiyorsan onu almalısın, ama dersen Flat (düz) de alabilirim dersen başka öneriler yapabilirim.
Ek olarak VA panelde Ghosting sorunları da yaygındır. Genelde IPS önerilir ama VA ile IPS arasında ölümcül bir fark yoktur. Curved monitörler VA olur, IPS'ler de 20K fiyatlandırmasındalar. Yani curved'dan başka kullanmam diyorsan G65B al geç.
Alışkanlık olarak curv istiyorum ve seviyorum. Va panelde çok mu kötü internette çok fazla ghosting yorumu var. Bu monitörde ghosting veya kronik bir sorun var mı?

@584297

Son düzenleme:
Geçen gün 10bin TL civarlarına düştü. 2 bin TL ek bütçe oluşturup indirime girmesini beklersen tam isabet yapmış olursun monitörde. Quantum dat ekran. Bu fiyata bulması zor.

Bu da daha ucuz modeli. 8 bin TL civarı fiyatı vardı. Stoklara girmesini bekleyebilirsin.

Geçen gün 10bin TL civarlarına düştü. 2 bin TL ek bütçe oluşturup indirime girmesini beklersen tam isabet yapmış olursun monitörde. Quantum dat ekran. Bu fiyata bulması zor.

Bu da daha ucuz modeli. 8 bin TL civarı fiyatı vardı. Stoklara girmesini bekleyebilirsin.

Hocam curv monitör istiyorum. 2.nin linkine ulaşılmıyor ana sayfa çıkıyor.
Aklımda:
1. MSi G273CQ WQHD 27'' 170Hz 1Ms(mprt) Curved Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
2. https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-pivot-curved-oyuncu-u-fiyati,650296406.html
Bu ikisi var. 2. bütçemi aşıyor ama değecek fark var mı bilemiyorum. Ya da sizin önereceğiniz başka var mı?

@Novelist

Hocam sizin önerdiğiniz monitör benim de aklımdaydı çelişkideyim ne alsam diye. Kasaya, bütçeye ve aradığım özelliklere gider mi bu monitör ya da başka önerir misiniz?

Son düzenleme:
Hocam curv monitör istiyorum. 2.nin linkine ulaşılmıyor ana sayfa çıkıyor.
Aklımda:
1. MSi G273CQ WQHD 27'' 170Hz 1Ms(mprt) Curved Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
2. https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-pivot-curved-oyuncu-u-fiyati,650296406.html
Bu ikisi var. 2. bütçemi aşıyor ama değecek fark var mı bilemiyorum. Ya da sizin önereceğiniz başka var mı?

@Novelist

Hocam sizin önerdiğiniz monitör benim de aklımdaydı çelişkideyim ne alsam diye. Kasaya, bütçeye ve aradığım özelliklere gider mi bu monitör ya da başka önerir misiniz?

Samsung G6 almaya çalış, aradaki farka değecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı