8000 TL'ye Ankara'da spor salonu önerisi

PC den anlayan

Hectopat
Daha fazla  
Ankara da spor salonuna yazılacağım aylık 2K, 3 aylık 4K, 6aylık 6k, 1 yıllık 8K fiyat var. Sizce makul mü? Hatta Google yorumlardan 600 küsur yorumdan 4.9 puan almış.

Ankara da spor salonuna yazılacağım aylık 2K, 3 aylık 4K, 6aylık 6k, 1 yıllık 8K fiyat var. Sizce makul mü? Hatta Google yorumlardan 600 küsur yorumdan 4.9 puan almış.
Fiyatı gayet uygun. Güncel olarak zaten yıllık 12k 14k gibi fiyatlar var (istanbulda) yani yıllık 8k gayet iyi bir fiyat.

Fiyatı gayet uygun. Güncel olarak zaten yıllık 12K 14K gibi fiyatlar var (istanbulda) yani yıllık 8K gayet iyi bir fiyat.

Gittim sordum nasıl işliyor diye, salonun sahibi var sadece gelen gfidene o bakıyor genç bir hoca, ilgileniyorda güzelce, havadar ferah ortam, hatta 8000 olan ı seçerseniz 1 adet isolate whey protein limited Edition ice tea lemon veriyor muş yanında. Tabii ben bilmediğimden nasıl kaliteli mi bu prrotein tozu.

Gittim sordum nasıl işliyor diye, salonun sahibi var sadece gelen gfidene o bakıyor genç bir hoca, ilgileniyorda güzelce, havadar ferah ortam, hatta 8000 olan ı seçerseniz 1 adet isolate whey protein limited Edition ice tea lemon veriyor muş yanında. Tabii ben bilmediğimden nasıl kaliteli mi bu prrotein tozu.
Protein tozunun markası nedir?

Fiyatlar iyi de. Önemli olan siz 1 yıl boyunca devam edecek misiniz? Eğer ilk defa yazılacaksanız büyük bir hevesle 1 yıllık alıp sonradan sporu bırakırsanız paranıza yazık olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı