8000 TL'ye dizüstü bilgisayar önerisi

34Tarik

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar, üniversiteye giden birisi için genelde günlük işler ve oyun da oynanabilecek uzun ömürlü bir laptopa ihtiyacımız var. Bütçe maksimum 8000. Daha azı da olabilir ama 8000'e alınabilecek maksimum bilgisayarı arıyoruz.

Şu an için bir bakış attım ve şu iki model gözüme çarptı. Sizlerin de tavsiyelerini bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Hocam genelde Monster bir tık daha ucuz oluyor aynı özelliklere sahip diğer markalara göre. Attığınız HP bilgisayardaki ekran kartı GTX 1660 Ti Max Q design yani 1660 Ti değil de 1660 gibi düşünün. Yani birinde işlemci bir tık daha iyi birinde ekran kartı ama ben olsam Monster tercih ederim.

Merhabalar, üniversiteye giden birisi için genelde günlük işler ve oyun da oynanabilecek uzun ömürlü bir laptopa ihtiyacımız var. Bütçe maksimum 8000. daha azı da olabilir ama 8000'e alınabilecek maksimum bilgisayarı arıyoruz.

Şu an için bir bakış attım ve şu iki model gözüme çarptı. Sizlerin de tavsiyelerini bekliyorum.

Normalde linkte verdiğim laptopu önerecektim fakat sizin attığınız Monster notebook indirimde ve bir tık daha ucuz aynı zamanda işlemci bakımından da bir tık daha iyi. Genellikle bu fiyat segmentindeki laptoplarda aynı ekran kartları görüyoruz. GTX1650 işlemcide değişiklik olur. Eğer dediğiniz gibi günlük işler+oyun gibi işlerinizi yapacaksanız bu bütçedeki her laptop işinizi görecektir rahat olun. Birazda göz zevkinize bakabilirsiniz. :) attığım linkteki laptopun görünüşü daha hoş bence kozmetik olarak MSI severim zaten. Dediğim gibi dağlar kadar fark yok arada günlük işler için yeterli işlemciler ikisi de ama şöyle derseniz en iyisi olsun sonuna kadar zorlayayım attığınız Monster laptop bu fiyat bandında alınabilecek sınır ürünlerden.
Diğer bir çeşit: MSI GL65 9SC-041XTR Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Normalde linkte verdiğim laptopu önerecektim fakat sizin attığınız Monster notebook indirimde ve bir tık daha ucuz aynı zamanda işlemci bakımından da bir tık daha iyi. Genellikle bu fiyat segmentindeki laptoplarda aynı ekran kartları görüyoruz. GTX1650 işlemcide değişiklik olur. Eğer dediğiniz gibi günlük işler+oyun gibi işlerinizi yapacaksanız bu bütçedeki her laptop işinizi görecektir rahat olun. Birazda göz zevkinize bakabilirsiniz. :) attığım linkteki laptopun görünüşü daha hoş bence kozmetik olarak MSI severim zaten. Dediğim gibi dağlar kadar fark yok arada günlük işler için yeterli işlemciler ikisi de ama şöyle derseniz en iyisi olsun sonuna kadar zorlayayım attığınız Monster laptop bu fiyat bandında alınabilecek sınır ürünlerden.
Diğer bir çeşit: MSI GL65 9SC-041XTR Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Hocam o GDDR5 Monster'taki yeni versiyon ayrıca RAM MHz bakımından 300 MHz geride SSD yazmamışlar o yüzden o konu hakkında pek bir şey demeceğim ama 256 GB oyun oynayan biri için yetersiz ayrıca MSI daha pahalı.

Hocam o GDDR5 Monster'taki yeni versiyon ayrıca RAM MHz bakımından 300 MHz geride SSD yazmamışlar o yüzden o konu hakkında pek bir şey demeceğim ama 256 GB oyun oynayan biri için yetersiz ayrıca MSI daha pahalı.
Evet hocam haklısın aynı şeyi düşünüyoruz zaten. Sadece çok büyük istekleri olmadığı için çeşit olsun istedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı