8000 TL'ye Hazır Sistem Tavsiyesi

• Konuyu başlatan 217099
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 55
  • Görüntüleme 3.626
Bütçe
8000
Peki güç kaynağına güvenebilir miyim? SHP 650 V2 modelindeki gibi iç bileşenlerinde 2012'den kalma bileşenler kullanılmıyor değil mi?
Peki güç kaynağına güvenebilir miyim? SHP 650 V2 modelindeki gibi iç bileşenlerinde 2012'den kalma bileşenler kullanılmıyor değil mi?
Ayrıca Sapphire Radeon RX5600XT Pulse modelini de alabilirim. Windforce gerçekten de sıkıntılı bir modelmiş. 5600XT'deki tüm sürücü sorunları vb. çözüldüğünü biliyorum. Bu yüzden bundan yanayım fakat riske atmamak gerekirse RTX 2060 da alabilirim.

Bence sıkıntı çıkarmaz. Güç kaynağında kullanılan malzemelerin kalitesi biraz kısılmış. Şu an 350 TL gibi bir fiyata satılıyor. Bence alındıktan sonra ilerleyen zamanlarda değiştirilebilir. Sorun yaşayanı görmedim.

Bence sıkıntı çıkarmaz. Güç kaynağında kullanılan malzemelerin kalitesi biraz kısılmış. Şu an 350 TL gibi bir fiyata satılıyor. Bence alındıktan sonra ilerleyen zamanlarda değiştirilebilir. Sorun yaşayanı görmedim.
Screenshot_3.png

Peki hiç riske atmadan daha iyi güç kaynağı ve ekran kartının bir diğer modelini alırsam nasıl olur?
Ve Corsair 650W CX650F modelini de kullanabilirim. 15-20 TL gibi aşıyor bütçeyi.
Kasa kısmına da henüz karar veremedim. MSI marka olanı almalı mıyım? Yoksa Sinerji'nin kendine özel ürettiği Ranker marka kasayı mı almalıyım?
Screenshot_3.png

Peki hiç riske atmadan daha iyi güç kaynağı ve ekran kartının bir diğer modelini alırsam nasıl olur?
Ve Corsair 650W CX650F modelini de kullanabilirim. 15-20 TL gibi aşıyor bütçeyi.
Kasa kısmına da henüz karar veremedim. MSI marka olanı almalı mıyım? Yoksa Sinerji'nin kendine özel ürettiği Ranker marka kasayı mı almalıyım?
170 TL aşarak da Corsair 650W RM Series RM650 bunu alabilirim. Bütçeyi aşmaya değer mi bu PSU? Yoksa CX650F veya CV650 mi kullanayım?

Eki Görüntüle 819256

170 TL aşarak da Corsair 650W RM Series RM650 bunu alabilirim. Bütçeyi aşmaya değer mi bu PSU? Yoksa CX650F veya CV650 mi kullanayım?
Ranker kasa gayet iyi. Sharkoon Gold modelini alın. Ayrıca ekran kartını Sapphire yaparsanız daha iyi olur.

Güç kaynağını Sharkoon Gold ve ekran kartını Sapphire almalısınız. Özelleştirme kısmında var.

Güç kaynağını Sharkoon Gold ve ekran kartını Sapphire almalısınız. Özelleştirme kısmında var.

Tamamdır.
RX 5600XT modellerinde BIOS Update olayları falan varmış. BIOS Update ne demek oluyor? BIOS'tan sürücü güncellemek gibi bir şey mi?
Direkt dandik o model.
Backplate bile yok.
Dual modeli o.
Sizin attığınız ise Gaming Pro modeli.
Ayrıca overclocksuz modeli olduğu için benchmark testlerinde gördüğüm FPS arasında çok fark olur mu? Çünkü izlediğim çoğu videoda OC'li modeller kullanılıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı