8000 TL'ye Hazır Sistem Tavsiyesi

• Konuyu başlatan 217099
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 55
  • Görüntüleme 3.604
Bütçe
8000
Tamam öyleyse. Fakat hocam bu kasa için hava alacak yeri yok demiştiniz. Fazla sorun olur mu?
Ben o zaman sadece görünüşüne bakarak demiştim. Zaten ön panel sökülebiliyormuş. Ayrıca hava alma yeri varmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ayrıca hava alma yeri de varmış.
Tamamdır. Yeni gördüm bunu. Fakat aklıma bir şey takıldı. SSD'ler arasında çok fark yok mu sizce de?
Screenshot_4.png

Hatta isterseniz 1 hafta bekleyin. Ben bu sistemi aldım, cuma günü teslim edilecek. Isı testlerini vs. yaptıktan sonra bilgilendireyim sizi.
Tamamdır hocam. Teslim edildiği zaman yazarsanız sevinirim. Şimdilik bekleyeceğim.

Tamamdır. Yeni gördüm bunu. Fakat aklıma bir şey takıldı. SSD'ler arasında çok fark yok mu sizce de?
Eki Görüntüle 819376
SSD sata ama günlük kullanıcı için bir fark olmayacaktır. SSD modelini paylaştım. Ayrıca SSD test videosu da mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Eki Görüntüle 819376

Tamamdır hocam. Teslim edildiği zaman yazarsanız sevinirim. Şimdilik bekleyeceğim.
Çok büyük boyutlu dosyaları ordan oraya atmıyorsan eğer günlük kullanıcı için saliselik farklar var.

SSD sata ama günlük kullanıcı için bir fark olmayacaktır. SSD modelini paylaştım. Ayrıca SSD test videosu da mevcut.

Bu SSD kronik sorunlu değil miydi? Yoksa başka bir modelde mi sorun vardı?
Ve güç kaynağı hangi model? Yukarıdaki Sharkoon veya Corsair'ler ile arasında çok fark var mı? 600W yeter mi?

Bu SSD kronik sorunlu değil miydi? Yoksa başka bir modelde mi sorun vardı?
Bu SSD kronik sorunlu değil.

Sabahtan beri gezmediğim site kalmadı fakat 2060S stokları yok, olan yerlerde ise 5000-6000 TL. RX 5700 XT sorunlu bir kart fakat 2060’a düşecek kadar sorunlu mu derseniz tartışılır. Ben olsam riske girip ne kadar hava akışı pek iyi olmayan bir kasa kullanılsa da RX 5700 XT’li sistemi alırdım. Lakin içindeki PSU pek iyi değil belirteyim. Sistemi aldıktan sonra kasayı, PSU ile birlikte satıp kaliteli bir PSU’nun yanına Zalman N5 MF alırsanız 10 numara sistem olur.

Bu SSD kronik sorunlu değil.

Sabahtan beri gezmediğim site kalmadı fakat 2060S stokları yok, olan yerlerde ise 5000-6000 TL. RX 5700 XT sorunlu bir kart fakat 2060’a düşecek kadar sorunlu mu derseniz tartışılır. Ben olsam riske girip ne kadar hava akışı pek iyi olmayan bir kasa kullanılsa da RX 5700 XT’li sistemi alırdım. Lakin içindeki PSU pek iyi değil belirteyim. Sistemi aldıktan sonra kasayı, PSU ile birlikte satıp kaliteli bir PSU’nun yanına Zalman N5 MF alırsanız 10 numara sistem olur.
İçindeki PSU kötü mü?
Ve güç kaynağı hangi model? Yukarıdaki Sharkoon veya Corsair'ler ile arasında çok fark var mı? 600W yeter mi?
Ayrıca 5700XT'deki sorunlar çözüldü diye biliyorum. Sosyal'de öyle diyorlardı.

5700 XT'de adam akıllı sorun kalmadı. Recommended sürücüyü kurması yeterli. Kasanın hava akışında da görünürde sıkıntı yok (varsa eğer ben buraya yazacağım zaten). PSU'da Thermaltake TR2 S 600W 80+ en kaliteli modellerden birisi değil ama arkadaşı hemen değiştireyim ne olur, ne olmaz endişesine de sokmaz, üzmez.

Ha yine de endişeleniyorsa dediğim gibi beni beklesin, ben al dersem alsın alma dersem almasın. Ben çoktan siparişini geçtim bu tarz ufak detaylara takılmadan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı