bthnerdgn03
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba, laptop ve PlayStation bağlayarak hem oyun hem de iş için kullanacağım bir monitör aramaktayım, bilgisayarda Valorant, CS2 gibi FPS oyunları oynuyorum. Bu hafta içinde Samsung 25" Odyssey G4 Full HD 240 Hz monitörü samsung.com'dan öğrenci indirimiyle 5700 TL'ye satın aldım fakat cihazda coilwhine bulunuyordu ve iade edeceğim. Samsung.com'da bu modelin stoğu bittiğinden ve fiyatı arttığından dolayı da oradan tekrardan öğrenci indirimiyle satın alamıyorum. Aynı cihaz Amazon.com'da direkt Amazon satıcılı 8084 TL'ye satılmakta. 2300 TL fiyat artışı olacak olmasına rağmen bu fiyata kadar piyasada daha iyi bir monitör bulamadım. Monitörün gene 240Hz'e eşit veya üstünde olmasını istiyorum açıkçası, büyüklük olarak da masam çok büyüm olmadığımdan 24.5" inch benim için tam ideal diye düşünüyorum, masanın derinliği de çok uzun olmadığından bilgisayara bu kadar yakınken 27" inch büyük gelecektir, ayrıca masam ile üstündeki dolap arası da 50-55 cm civarı sadece yani 27" Inch'in sığmaması gibi bir durum da oluşabilir. Pivot özelliği bulunması da bir artı olur fakat inanılmaz bir zorunluluk değil benim için. Dediğim kriterlerde veya sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda önereceğiniz monitörleri ve fikirlerinizi bekliyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: