8000 TL'ye kredi kartı ile taksitli hazır sistem önerisi

1080p ve üstü çözünürlüklerde çok rahat besler parçalarda birbirine uyumlu zaten şimdiden hayırlı olsun.
İşte burada ufak bir "eyvah" var. Benim monitörüm yok onun yerine 60Hz 1360x768 bir televizyon kullanıyorum, çözünürlüğümü 1080p olarak ayarlayamıyorum. Yine de sorun yaratır mı? En kötü senaryoda önümüzdeki ay bir de monitör alabilirim.
 
Teşekkür ediyorum hepinize, umarım güle güle kullanmak nasip olur. Hem işim hem de oynayacağım oyunlar için çok güzel bir sistem olacak.
 
Hocam son bir sorum daha var elimde kalan Arctic MX-4 termal macun var, sistemi de-monte olarak isteyeceğim kendim toplamak istediğimden. Tüm parçaları orjinal kutularında ve faturalarıyla beraber isteyeceğim. Sistem geldiğinde fanın kendi macunu ile mi montajlasam yoksa macununu temizleyip Arctic MX-4 mü kullansam, ne dersiniz?
 
Hocam son bir sorum daha var elimde kalan Arctic MX-4 termal macun var, sistemi de-monte olarak isteyeceğim kendim toplamak istediğimden. Tüm parçaları orijinal kutularında ve faturalarıyla beraber isteyeceğim. Sistem geldiğinde fanın kendi macunu ile mi montajlasam yoksa macununu temizleyip Arctic MX-4 mü kullansam, ne dersiniz?

Kendi fanın üstündeki termal yeterli gelir kuruduğu zaman kullanın elinizdeki kaliteli macunu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı