8000 TL'ye monitör dahil sistem önerileri

Sistemi bütün olarak değerlendiremem şimdi araştırmam lazım. Ama şunları söyleyebilirim: kasa, sabit disk ve monitör çok iyi...
Bana kalırsa curved alma gerek yok ayrıca tek bir noktadan bakınca güzel oluyor oturma pozisyonun değişince anlamı kalmıyor hem çok pahalı bir özellik. Freesync monitörler g-sync'ye göre daha ucuz bu bağlamda amd ekran kartı seçmen mantıklı. Ancak freesync monitör alırken de araştır bu özelliğini kaç hz arasında kullanabildiğine bak. Mesela 144hz monitör yazar ama freesync özelliğini 50-90 hz kullanabilirsin. BenQ'nun freesync ya da g-sync olmayan modellerine bakabilirsin, kaliteli olduğunu söylüyorlar. Biraz bakacam aklıma bişeyler gelirse yazarım.
Teşekkürler karar kıldığım sistem şu, ileride ram takviyesi ve 144hz freesync monitör alıcam.
Değiştirdim
SSD 128 gb çok az gelir. Yükseltmenizi tavsiye ederim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    35,7 KB · Görüntüleme: 54
Bütçe 8000 bin mi,biraz artıramaz mıyız? İşlemci ve ekran kartı çok önemli oyunlarda direk fps'i arttırıyor.
Ben o bütçeyi dahada düşürmeye bile karar verdim işte en son topladığım 5400liralık sistem ile. Benim 1080p çözünürlükte standart bir oyun deneyimi almam yeterli, ultra grafik manyağı değilim normal bi oyun zevki benim için yeterli. Toplayacağım sistemde ufak tefek render işleride yapacağım o yüzden r5 2600x ve rx580 benim standartıma yeteceğini düşünüyorum.Sadece sistemi topladıktan sonra bi freesync monitör almak kalıyor geriye.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Biraz araştırdım en iyi işlemci 2600 sizin için. 2600X almaya bile gerek yok 400TL fark var,overclock yapınca da fark yok ki yapmanızı tavsiye etmem en azından bir süreliğine çünkü ekstra soğutma gerekebilir. Kasa, işlemci, Hdd, Ssd tamam. Ekran kartı ve ram de bakarım anakart sizde, o iş karışık :) Monitör için de güzel bir link verecem bütün 144hz monitörler var tek tek kıyaslayarak bakarsınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı