8000 TL'ye sistem toplama

Bütçe
7500-8000

AMD fanboy değilim fakat bir insanın başına bir firma kötü bir etki bıraksa bile o insan sıkıntısızı bir modeli hor görebilir bu fiyata APU sistem tercih edin ama onlada oynayacağınız oyunlar kısıtlı.

RX 570 ile 3060 Ti karşılaştırıyorsunuz sanırım hocam arada dağlar kadar performans farkı var.
Tabikidi yüzünüz gülmez.

İkisini sadece marka olarak karşılaştırmak istedim hocam cünkü AMD ekran kartlarında görmüş olduğumuz WattMan benzeri hatalar sadece RX570 modelinde olmuyor baktıgımız zaman XT Modellerde'de WattMan hatası mevcut ayrıca AMD'ekran kartına sahipken PC kendi kendine reset atıyordu hiçbir şekilde bunu çözememiştik forumlarda da ya benim şanssızlıgım diyeceğim ama coğu arkadaş buna benzer hatalarla karşılaşıyor olaya kart modeli olarak değil de marka olarak baktıgımız zaman NVIDIA'nın rakibi şu anki piyasada bence yok bu benim şahsi fikrim tabii ki.

Onun yerine bu daha mantıklı geliyor.
Bunu almayın PSU ve işlemci kötü.

Daha güzel bir kasa yok mu?

Daha güzel bir kasa yok mu?
Kasanın görüntüsünü mü beğenmediniz? Bu fiyata daha iyisi yok. Mesh kasa, bu yüzden hava akışı da iyi. Daha görkemlisi içim bütçeyi arttırmanız gerek.

Kasanın görüntüsünü mü beğenmediniz? Bu fiyata daha iyisi yok. Mesh kasa, bu yüzden hava akışı da iyi. Daha görkemlisi içim bütçeyi arttırmanız gerek.

Daha güzel bir kasa için arttırabilirim biraz ve 600W PSU daha iyi olur bence ileriye dönük bir şekilde.

Daha güzel bir kasa için arttırabilirim biraz ve 600W PSU daha iyi olur bence ileriye dönük bir şekilde.
Nzxt H510 Flow gayet iyi ve şık bir kasa. Beğenmezseniz Dark Guardian Pro iyidir. Yanına High Power 600w psu alabilirsin.

Bunlar rainbow (rengi değiştirilemiyor);
Bunlar ise RGB (istediğiniz renk yapabiliyorsunuz kumanda ile);
Bütçeniz düşük ise;
Alabiliyorsanız;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…