80000 TL DDR5 Sistem Önerisi

Bütçe
80000

Valerys

Centipat
Yer
Istanbul/Moscow
Daha fazla  
Meslek
Crypto Trader
Arkadaşlar merhaba,
Oyun bilgisayarı olacak, ultra ayarlarda oynama takıntım var, şuanki sistemimden sadece kasayı; CORSAIR iCUE 7000X RGB kullanıcam.
60-80k gerekirse daha üzerine çıkabilirim bütçede. Parçalar arasında çok kararsız kaldığım için bu işin kurdu olan arkadaşlardan yardım istiyorum ☺️
İşlemci ve kart AMD olacak.

Arkadaşlar merhaba,
Oyun bilgisayarı olacak, Ultra ayarlarda oynama takıntım var, şu anki sistemimden sadece kasayı; Corsair iCUE 7000X RGB kullanacağım.
60-80k gerekirse daha üzerine çıkabilirim bütçede. Parçalar arasında çok kararsız kaldığım için bu işin kurdu olan arkadaşlardan yardım istiyorum ☺️

Kart AMD olacaksa 60 80 k ya çıkmadan halledebilirsiniz

Kart AMD olacaksa 60 80 k ya çıkmadan halledebilirsiniz

Kart AMD olacak demişsiniz ama bu fiyata bu sistem zor bulunur kesinlikle öneririm. https://www.google.com/search?q=50+...w=1325&bih=650&dpr=1#spd=15780271408147799920

Arkadaşlar merhaba,
Oyun bilgisayarı olacak, ultra ayarlarda oynama takıntım var, şuanki sistemimden sadece kasayı; CORSAIR iCUE 7000X RGB kullanıcam.
İşlemci ve kart AMD olacaksa istesek bile 80 bin olması zor hocam bütçeniz bu kadar genişse 4080 veya 4090 bakmanız daha iyi olur.

Arkadaşlar merhaba,
Hocam bütçe çok geniş 4090 sistem toplanır.
Bu kasa üzerine tepe seviye bir sistem kurulabilir.
Monitör ve ekipman dahil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı