8000TL mini ITX sistem toplama

2. el aynı kasa mı? İyiymiş açıkçası fiyatı. Şu dönem elden almazsınız diye düşünüyorum o yüzden GET ile alın yaklaşık 300 TL civarına gelir ama kafanız rahat olur.

Birde başta fan almazsanız iyi garanti olacak gibi. Birde siz montaj yaparken HDD yerini sökün ve kabloları oraya sokun.
Letgo üzerinden alacağım. "Başta fan almazsanız iyi garanti olacak" kısmını anlayamadım. Sığması konusunda mı? Videolar sayesinde yaparım heralde, bu dediğinizi de yaparım.

Sitesinde 140 cm fan ve radyatör için uyarı yazılmış o yüzden kafama takıldı garanti olması için dedim.

Yazı: * Installing larger 140mm based radiator or fan will require the removal of the upper Drive cage and sacrifice available room for Graphics card to 9.3" (236mm) minus the thickness of the radiator.

Tahminen kalın radyatörler için denmiş Arctic P14 sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum ama garanti olsun diye dedim.

Bir de Letgo dediğinize göre elden alım yapacaksınız sanırım.

Sitesinde 140 CM fan ve radyatör için uyarı yazılmış o yüzden kafama takıldı garanti olması için dedim.

Yazı: * Installing larger 140mm based radiator or fan will require the removal of the upper drive cage and sacrifice available room for graphics card to 9.3" (236mm) minus the thickness of the radiator

Birde Letgo dediğinize göre elden alım yapıcaksınız sanırım.
Elden alamıyorum satıcı başka şehirden. Daha önce satışlar yapmış güvenip havale yapmayı planlıyorum ama karar veremedim.

Güvenme kısmı tamamen size kalmış ama oyalar ise sıkıntı.

Sahibinden GET açabilir misiniz diye sorun.

Birde dolandırma olaylarının çoğu Letgo üzerinden oluyor dikkat etmek lazım ama satıcının hakkını yemeyeyim.

@grumpyman hangi parçaları aldınız acaba?
kasa sugo13b-q olan mesh değil maalesef. İşten çıkınca fotoğraflarını atacak ona göre karar vereceğim ama letgodan alacağım büyük ihtimal bunu.
İşlemci 3600x ve Sandisk 480gb ve Xpg ramleri almıştım. Sabah kasa iptal olunca ve bulamayınca bunları da iptal etmiştim. Bütçem 8bindi monitör dahil 8400ü buluyor. O yüzden işlemci 100tl fark var ama 3600 siparişi verebilirim zorlanmamak için. Geri kalanlar aynı, sizinle düzenlediğim gibi sipariş etmeyi planlıyorum kasayı ayarladıktan sonra.

Alternatif olarak 1600 12 NM ve B450I Gaming AC alınabilir. 3600 ile alayım derseniz ayrı sıkıntı onu söyleyeyim BIOS güncel gelmiyor.

RX 5600 XT buradan alınabilir.

Evet burdan alacağım Akakçe gibi sitelerden en ucuzunu takip ediyorum.
Anakart asrock almayı planlıyordum. Bu anakart daha mı iyi? Asrock hem daha ucuz hem bios güncel? Bilgim de yok, öğrenirim ama bios güncelleme işine girmek istemiyorum.
İşlemci yeterli olur mu? Yarı fiyatında 3600ün.

MSI VRM olarak daha üstün ama BIOS güncel gelmediği için sıkıntı eğer fiyatı düşürmek için 1600 12 NM düşünürseniz diye ekledim yoksa ASRock alınabilir anakart sıkıntı olmasın hem fiyat olarak daha uygun.

Son hali o zaman:
Ryzen 3600-3600X
B450 ITX/AC
2X8 16 GB RAM
RX 5600 XT Pulse
480 GB SATA SSD
Cooler Master MWE 550W
Sugo 2. el veya 500W

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı