800TL Kasa+PSU önerisi

@Alo ben Emre abin herkesin olumlu yorum yapması, kasanın kalitesiz olduğu gerçeğini değiştirmez. Aldıktan 2 gün sonra yorum yapan, bilgisayardan anlamayan kişilerin yazdığı yorumlara aldırış etmemek gerek. Sahi, kasayı da kullanmadım, kullandırtmam da. Firmaların kalitesizliği ve milletin yaşadığı sorunlardan kasanın ne kadar kalitesiz olduğu belli.

@Alo ben Emre abin Merdiven altı ürünleri öneren biri bana haksız mı diyor? "Olum" gibi kelimeler kullanıp tepemin tasını attırma, DA Forum'a falan git orada kullanılıyor böyle kelimeler. O kadar açıkladılar, itiraz ettiler hala inatlaşıyor. Ben böyle birini ilk kez gördüm burada.

Olum güldürme beni haksız çıkıncı anca konuyu değiştirin :Dd.

Arkadaşla moderatörlerin ilgilenmesini rica ediyorum. Üslup kötü, yanlış bilgilendirme var.
Ayrıca konuyu bozmaya gerek yok bırakın alsın kendisi görsün sonuçlarını ( ama başkasına önermesin).

@Alo ben Emre abin herkesin olumlu yorum yapması, kasanın kalitesiz olduğu gerçeğini değiştirmez. Aldıktan 2 gün sonra yorum yapan, bilgisayardan anlamayan kişilerin yazdığı yorumlara aldırış etmemek gerek. Sahi, kasayı da kullanmadım, kullandırtmam da. Firmaların kalitesizliği ve milletin yaşadığı sorunlardan kasanın ne kadar kalitesiz olduğu belli.
Adam sorun yaşasaydı yazardı bence almayın diye belki herkes memnun sen hala markayı gömmeye çalış anca everest rampage çok kaliteli markalar demiyorum everest kalitesiz ama rampage everest kadar değil orta.

Adam sorun yaşasaydı yazardı bence almayın diye belki herkes memnun sen hala markayı gömmeye çalış anca everest rampage çok kaliteli markalar demiyorum everest kalitesiz ama rampage everest kadar değil orta.
Rampage Everest'in markası değil miydi ben mi yanlış biliyorum?

Banmı yiyicem kanka şimdi :d
Öncelikle kanka dememeni rica ederim. Ayrıca "banmı" şeklinde yazılmaz "ban mı" şeklinde yazılır. Yazım yanlışından bir ban daha. @enes.wtp @akiyorm
Ekleme: Gözden kaçırmışım "yiyicem" değil "yiyeceğim" diye yazılır. Vallahi nasıl bu kadar hata yaptıysan artık gözden kaçırıyorum.

@Alo ben Emre abin Everest'in, Rampage'in alt firması olduğunu bilmiyorsun galiba. Tecrübem olduğu için de gömüyorum markaları, yolun açıkken DA Forum'a gidebilirsin. Bol bol Rampage ve Everest öven kişiler var orada da senin gibi.
Kardeşim seninde dediğin gibi alt firması işte kalitesizi.
Öncelikle kanka dememeni rica ederim. Ayrıca "banmı" şeklinde yazılmaz "ban mı" şeklinde yazılır. Yazım yanlışından bir ban daha.
Tamam :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı