800TL mouse önerisi

Bu fiyat bandının en iyisi Aigo.

Attigin 2 Logitech farede kronik takılma ve çift tıklama sorunlu. Claw's ise hem aşırı ağır hem PMW3325 sensör gunumuz icin cok yetersiz fiyatini hak etmiyor. Aigo al gec.

Ağırlığının beni etkileyeceğini sanmıyorum o kadar iyi oynayan birisi değilim görünüş açısından da cezbetmişti beni.

Ağırlığının beni etkileyeceğini sanmıyorum o kadar iyi oynayan birisi değilim görünüş açısından da cezbetmişti beni.

Sensoru iyi degil, PMW3325 oldukca eski ve kotu bir sensor. Aigo varken yuzune bakilmaz Claws'ın. Forumda kullanip memnun omayan cok kisi var Claws'i. Kablolu modelleri kotu degil ancak kablosuzlari alinmaz.

Öyle görmüşüm hocam o zaman hatanızı anlamanız güzel 👍

Kusura bakmayın arkadaşlar tartışma yaratacak bir konu açmak istememiştim. Ayrıca gözüm biraz claw's ta kalmadı değil, çok şık ve ağırlığına çok takılan birisi değilim. Ama attığınız mouselara bakacağım.

Sensoru iyi degil, PMW3325 oldukca eski ve kotu bir sensor. Aigo varken yuzune bakilmaz Claws'ın. Forumda kullanip memnun omayan cok kisi var Claws'i. Kablolu modelleri kotu degil ancak kablosuzlari alinmaz.

Aigo'yu hiç duymamıştım bakacağım. Claw's on kablolusu ucuz olduğu için aklımı karıştırmıştı...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı