800TL PC için Gamepad önerisi

Bir tanesi çok kötüyse benzer modelinin cok iyi olması çok zor mümkünse ölü bölge ve hassasiyet testi atar mısınız? Çok merak ettim.
Öyle olabilir ama genelleme yapmanız yanlış, ayrıca elinize versem anlamazsınız kauçuk farkını.
Bir tanesi çok kötüyse benzer modelinin cok iyi olması çok zor mümkünse ölü bölge ve hassasiyet testi atar mısınız? Çok merak ettim.

F710 çok kötü bir yapıya sahip ele rahatsızlık veriyor.

Dosya Ekleri

• asas.JPG
    asas.JPG
    53,6 KB · Görüntüleme: 26
Öyle olabilir ama genelleme yapmanız yanlış, ayrıca elinize versem anlamazsınız kauçuk farkını.

@Arda321 7/24 orijinal kolla fifa atan e-sporcusunuz heralde hocam.Yani eliniz hassas. Orijinal kola da sahibim onun oranlarıda 6,5-7,9 şeklinde.

F710 yılların ürünü (PS3 dönemi aynı tasarımı taşıyan bir de rumblepad2 var oda PS2 dönemi) o yüzden yaısı kötü gelebilir ancak malzeme kalitesinde ve performansta o fiyat bandında fark atar.

F710 yılların ürünü (PS3 dönemi aynı tasarımı taşıyan bir de rumblepad2 var oda PS2 dönemi) o yüzden yaısı kötü gelebilir ancak malzeme kalitesinde ve performansta o fiyat bandında fark atar.

Rahatlık çok umurumda değil PC'ye oturup aynı oyunu Max 3-4 saat oyanrım ve rahatıma duskun bırı degılım benı gotursun yeter

Biri 1300 TL diğeri 350 bu farka normal değil mi? Burada F710 veya msi gibi markalar öneren arkadaşların elinden kaç gamepad geçtiğini merak ettim.

Rumblepad 2 Wireless, Rumblepad2 Wired, F710, PS5 Dualsense, SnaxiS, Orjinal Xbox 360 ve F310 kolu kullanan biri olarak o banddaki en iyi ürün F710.

Biri 1300 TL diğeri 350 bu farka normal değil mi? Burada F710 veya msi gibi markalar öneren arkadaşların elinden kaç gamepad geçtiğini merak ettim.
Benim elimden yazdıklarım geçti

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı