Fark ettiyseniz benzer bir modeli diyorsunuz.
Bir tanesi çok kötüyse benzer modelinin cok iyi olması çok zor mümkünse ölü bölge ve hassasiyet testi atar mısınız? Çok merak ettim.
Fark ettiyseniz benzer bir modeli diyorsunuz.
Hocam fifa yada o tarz oyunları denemedim ama ben Asphalt 9, NFS, GTA 5 tarzı oyunlarda kullanıyorum hiç ağır gelmedi bende almadan önce o yorumları okumuştum bana ağır gelmediğini belirtince de bende sorun var diyorlarTuşlar FIFA için ağır diyorlar doğru mu hocam ona göre almayı düşünüyorum o modeli.
Hocam biri kablolu biri kablosuz.
Tuşlar FIFA için ağır diyorlar doğru mu hocam ona göre almayı düşünüyorum o modeli.
Yanlış hatırlamıyorsam kauçuk farkıda vardı.
Kablosuz daha rahat gecikme falan da olmuyor.Peki gecikme sıkıtnısı olur mu kablosuzda. Ve F310 ile F710'un çok farkı yoksa F310 daha mantıklı değil mi fiyatıyla
Peki gecikme sıkıtnısı olur mu kablosuzda. Ve F310 ile F710'un çok farkı yoksa F310 daha mantıklı değil mi fiyatıyla.
Bence Gamepad’in olayı kablosuz olması ve rahatlık. Kablolu pek önermiyorum ayrıca titreşim yok F310’da bu da büyük bir eksi.F310 ile farkı neler? Kablolu olup olmaması sıkıtnı yapar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.