800TL'ye klavye ve mouse önerisi

Bütçe
800TL
T60'da yay sesi olduğunu söylüyorlar, Türkçe klavye değil ve yarış oyunları için uygun değil.

Rampage titan K9 kullanıyorum, aynısı arkadaşımdada var ve ikimizdede yay sesi falan yok bildiğin tık tık ses geliyor

Kullandığın zemine gore degisir. Koltukta dengesiz bir yerde deneyin gorursunuz.

T60'da yay sesi olduğunu söylüyorlar, Türkçe klavye değil ve yarış oyunları için uygun değil.

Ürünü savunmak adına demiyorum fakat Türkçe olmadığı nereden çıktı ğ gibi harfler klavye üzerinde bulunuyor.
Bakınız.

Yarış oyunları için dediğiniz ise yön tuşlarını kullanmakla ilgili sanırım onun için ise FN+right Shift basmak gerekiyor yön tuşları 3 kere yanıp söndükten sonra kullanılabiliyorlar.

Son düzenleme:

O sirada wasd tuslari.

O da fazla ugrastirir bence can sıkar.

Bir sürü farklısı var, kimisi RGB değil Rainbow diyor, kimisi Türkçe değil diyor, benim 700 liraya baktığım T60'da Türkçe karakterler bulunmamakta.

Yarış oyunları için uygun değil dememdeki sebep yön tuşları değil, tuşların birbirine olan mesafesi size zorluk çıkartır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…