Ürünün incelemelerine bakabilirsiniz, bu fiyat bandında en iyisi o kusura bakmayın.T60'da yay sesi olduğunu söylüyorlar, Türkçe klavye değil ve yarış oyunları için uygun değil.
hepsi ilk deneyimleri, 2 ay sonraki değerlendirmeleri dikkate almak lazım meselaÜrünün incelemelerine bakabilirsiniz, bu fiyat bandında en iyisi o kusura bakmayın.
T60'da yay sesi olduğunu söylüyorlar, Türkçe klavye değil ve yarış oyunları için uygun değil.
rampage titan k9 kullanıyorum, aynısı arkadaşımdada var ve ikimizdede yay sesi falan yok bildiğin tık tık ses geliyorHepsinde var yay sesi.
Rampage titan K9 kullanıyorum, aynısı arkadaşımdada var ve ikimizdede yay sesi falan yok bildiğin tık tık ses geliyor
T60'da yay sesi olduğunu söylüyorlar, Türkçe klavye değil ve yarış oyunları için uygun değil.
Ürünü savunmak adına demiyorum fakat Türkçe olmadığı nereden çıktı ğ gibi harfler klavye üzerinde bulunuyor.
Yarış oyunları için dediğiniz ise yön tuşlarını kullanmakla ilgili sanırım onun için ise FN+right Shift basmak gerekiyor böylelikle klavyedeki ok tuşları kullanılabiliyor.
Ürünü savunmak adına demiyorum fakat Türkçe olmadığı nereden çıktı ğ gibi harfler klavye üzerinde bulunuyor.
Yarış oyunları için dediğiniz ise yön tuşlarını kullanmakla ilgili sanırım onun için ise FN+right Shift basmak gerekiyor böylelikle klavyedeki ok tuşları kullanılabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.