800TL'ye klavye ve mouse önerisi

Bütçe
800TL
Kullandığım mouse bu ve öneririm ama klavyeyi bilemem.

Ben şu fareyi gömmekten sıkıldım millet önermekten sıkılmadı. LS olanlarda mercury sensör yok almayınız ve önermeyiniz.

O sirada wasd tuslari.

O da fazla ugrastirir bence can sıkar.

1693676246228.png

Vallahi tuşlarda basmama sorunuda yok, boya atması falanda, ayrıca sahibindende çok takılırım bu yüzden hesap makinesini çok kullanıyorum numpad olması benim için bir avantaj.

Eki Görüntüle 1928568

Vallahi tuşlarda basmama sorunuda yok, boya atması falanda, ayrıca sahibindende çok takılırım bu yüzden hesap makinesini çok kullanıyorum numpad olması benim için bir avantaj.

O kadar da olmasin bir zahmet. Ama sorun cikarmamasi kaliteli bir marka oldugu anlamina gelmiyor. Siz begenerek kullaniyorsaniz bir şey diyemem.

Klavyeyide günde 10-12 saat kullanıyorum, geçen sene aldım, çoğu kişi önermiyor Rampage'i ancak bence bu tarz ürünler şans işi.

O kadar da olmasin bir zahmet. Ama sorun cikarmamasi kaliteli bir marka oldugu anlamina gelmiyor. Siz begenerek kullaniyorsaniz bir şey diyemem.

20 bin liralık oyuncu laptopların klavyesinde wasd tuşlarında aşınmalar olduğunu gördüm, bana kalırsa T60 görünüm ve boyut olarak oyuncudan çok genel bir bilgisayar kullanıcısı klavyesi gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı