800TL'ye Sistem Önerisi

• Konuyu başlatan amd007
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 2.768
A

amd007

Ziyaretçi
7 Gün sonra APU Kaveri sipariş edecektim. Fakat 7850K'nın fiyatı 450TL'den 500TL oldu. Ben de bu durumu değerlendirmek istedim.
Acaba ekran kartsız APU sistem ile mi daha performans alırım yoksa AMD'nin FX serisi işlemcileri ile mi?

APU Sistemim:

Ram: Corsair 4Gb Vengeance Ddr3 1600Mhz Cl9 Tek Modül Bellek - Vatan Bilgisayar

İşlemci: Amd A10 7850K Soket Fm2+ 3.7Ghz 4Mb Cache 32Nm İşlemçi + R7 Gpu - Vatan Bilgisayar

Anakart: Asus A88Xm-A Soket Fm2+ Ddr3 2400Mhz(O.C.) Sata 3.0 Usb 3.0 Vga&Dvı Anakart - Vatan Bilgisayar

FX sistemlerle hiç ilgim olmadığı için bilmiyorum. Eğer Çok fark etmezse ben yine APU alır yoluma devam ederim. Zaten daha 7gün var, fiyatı düşebilir.

Kaverinin performansını bu videolardan bilgi alabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kabul gören bir performans veriyor.

Evet biliyorum her gün araştırdım bu APU'yu her saniye. Fakat fiyatı 50TL artınca, FX toplamak nasıl olur diye düşündüm.

Videoları izledim. Gerçekten çok başarılı. Amd kedi olalı bir fare tutmuş.

7 Gün sonra APU Kaveri sipariş edecektim. Fakat 7850K'nın fiyatı 450TL'den 500TL oldu. Ben de bu durumu değerlendirmek istedim.
Acaba ekran kartsız APU sistem ile mi daha performans alırım yoksa AMD'nin FX serisi işlemcileri ile mi?

APU Sistemim:

Ram: Corsair 4Gb Vengeance Ddr3 1600Mhz Cl9 Tek Modül Bellek - Vatan Bilgisayar

İşlemci: Amd A10 7850K Soket Fm2+ 3.7Ghz 4Mb Cache 32Nm İşlemçi + R7 Gpu - Vatan Bilgisayar

Anakart: Asus A88Xm-A Soket Fm2+ Ddr3 2400Mhz(O.C.) Sata 3.0 Usb 3.0 Vga&Dvı Anakart - Vatan Bilgisayar

FX sistemlerle hiç ilgim olmadığı için bilmiyorum. Eğer Çok fark etmezse ben yine APU alır yoluma devam ederim. Zaten daha 7gün var, fiyatı düşebilir.
Hafta içi indirimler kalkıyor hafta sonunu bekleyin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı