802 11G Wireless USB adapter offline sürücü

mertpir

Decapat
Robotics 54 Mbps USB adapter. Bilgisayarımda LAN girişleri çalışmadığı için Wi-Fi USB adaptör aldım. Sürücüsünü offline kurabileceğim bir link bulamadım. İnternet kafede kurup USB içine de atamazdim, internet kafede USB sürücüleri devre dışı bırakılmış, etkinleştirsem bile olmuyor. Biri şu Robotics 54Mbps USB adaptor Wireless cihazının sürücüsünün offline linkini veya dosyasını upload edip linkini bırakabilir mi? Windows 7 32 Bit kullanıyorum.

Kendi bulduğum çözüm yöntemini söyliyeyim;
Bir akıllı telefonu bilgisayara USB üzerinden bağlayıp USB üzerinden internet paylaşımını seçiyoruz.
Daha sonra internet geliyor ve Windows'un sürücüyü internet üzerinden bulmasını sağlıyoruz.

Bilgisayar masaüstü olduğundan internete bağlanamıyoruz ="MBZ | Berhan, post: 4765131, member: 184412"]
Kendi bulduğum çözüm yöntemini söyliyeyim;
Bir akıllı telefonu bilgisayara USB üzerinden bağlayıp USB üzerinden internet paylaşımını seçiyoruz.
Daha sonra internet geliyor ve Windows'un sürücüyü internet üzerinden bulmasını sağlıyoruz.
[/QUOTE]
O işlem sadece laptoplar da oluyor dosyayı upload edip upload edip Atamaz mısın yahu En fazla beş 10 megabayt bir şeydir lütfen
Koca Forum'da Yardım edebilecek bir kişi bile yok mu sanırım sürücüyü buldum kurdum fakat sağ alt köşede kırmızı işaret var tıklıyorum ayarlar geliyor fakat hiçbir şey anlamadım nasıl kurulur bilmiyorum

Son düzenleme:
Hocam telefonun bilgisayara internete bağlantısı için USB ile bağlanması yeterli.
Baglanmiyor cumlesini anladin mi? Galiba hat olmadigi icin baglanmiyor.
Yarım saat önce internet kafeye gittiğim için sahibinden izin aldım 5-6 tane 64 Bit, 32 Bit driver indirdim kuruyorum, kuruyorum fakat yok survivor kuruluyor ama kurulmamış gibi aygıt yöneticisinde sorun devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu rastgele Kursan ne rastgele kurduğumu kim söyledi Hem niye rastgele kurayım teker teker kurdum Yeniden başlattım tekrar yeniden başlatın hepsini Teker teker denedim Yok olmuyor Bu cihazın tüm driverlarını neredeyse indirmişimdir Bence benim Bilgisayarda sıkıntı var gibi geliyor 1 hafta önce de yeni aldığım ethernet kartı 2 gün kullandım sonra bir anda Çat diye bozuldumu Çalışmaya mı kesti driverlarımı bozuldu hiç bilmiyorum ="MBZ | Berhan, post: 4766127, member: 184412"]
Çarkıfelek oynar gibi rastgele kurmayın diyorum bende neyse umarım çözersiniz.
[/QUOTE]

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı