82 Mbps altyapı için sağlayıcı önerisi

diegoarmano

Hectopat
Şu anda Millenicom 100 MBPS paketi kullanmaktayım. Pek memnun değilim. Bir ara başıma baya dert açıyordu internete girmemeler falan. Son zamanlarda öyle sorun yok ama güvenemiyorum yine de. Taahhüt bu ay bitiyor ve yeni bir sağlayıcıya geçmeyi düşünüyorum. Şu an da Millenicom'a 115 TL ödüyoruz. Aklıma birkaç firma geldi ama hangisi nasıl bilemedim. GıbırNet şu ana kadar en yakın olduğum sağlayıcı ama isminden dolayı herhalde pek güven alamıyorum. Turknet, Kablonet, Netspeed'de düşünüyorum. Altyapım siteden siteye farklılık gösteriyor ama genel bir ortalama söylemem gerekirse 82-100 MBPS arası. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Düşük ping ve uygun fiyat istersen Netspeed öneririm. Millenicom'dan uzak durun bence, sözde VDSL hatta geçiş yaptım ping değerleri ADSL'den bile daha kötü, ping anlık 400-500'lere fırlıyor, daha önceden Netspeed kullanıyordum tekrardan Netspeed'e geçiş yapacağım.

Düşük ping ve uygun fiyat istersen Netspeed öneririm. Millenicom'dan uzak durun bence, sözde VDSL hatta geçiş yaptım ping değerleri ADSL'den bile daha kötü, ping anlık 400-500'lere fırlıyor, daha önceden Netspeed kullanıyordum tekrardan Netspeed'e geçiş yapacağım.
Geçerken kod verebilirim isterseniz. Bazı sıkıntıları var ama göz ardı edilebilir.

Diğer şirketlerde var mı bilmiyorum ama Türknetin taahütsüz olması çok güzel. Şahsen kullanıyorum 75-80 mbit arası download; 7-8 mbit arası upload herhangi bir kesinti olmadan 2 senedir devam.
Hocam babam tam tersine taahhütlü istiyor. Biliyorsunuz ülkenin enflasyon durumu bir değişik. Bu yüzden en azından 12 ay sabit bir fiyata bağlı kalmak istiyor.

Hocam babam tam tersine taahhütlü istiyor. Biliyorsunuz ülkenin enflasyon durumu bir değişik. Bu yüzden en azından 12 ay sabit bir fiyata bağlı kalmak istiyor.

Doğru düşünüyor şu an taahhütsüz aldığınız 170TL'lik internet yılbaşından sonra 250-300TL'lere fırlayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı