82 ortalama ile takdir alınır mı?

Hank J Wimbleton

Hectopat
Şu an notlarım böyle. Coğrafyadan 60 falan alacağım. Biyolojiden 50 aldım. Dinden, bilgisayar biliminden, peygamber hayatından ve sağlık bilgisinden 100. Biyoloji ve fizikten proje aldım projeler 100. Sözlüler falanda var. Şu anki hali ile ortalamam 82.4. Sizce alabilir miyim? Şu an fizik beni korkutuyor kalırsam diye.
Sözlüler genelde 80-90-100 oluyor. Biyolojici sınav ortalamasının 10 fazlasını vereceğim dedi ama ciddi miydi bilmiyoruz. Ciddiyse biyoloji sözlüm 70.

Dosya Ekleri

• e-Okul İlkÖğretim Uygulamaları - Opera 9.06.2022 22_09_58.png
    e-Okul İlkÖğretim Uygulamaları - Opera 9.06.2022 22_09_58.png
    164,8 KB · Görüntüleme: 501
Takdir belgesi 85 ve üstünde geliyor diye biliyorum.
Onu bende biliyorum. Sizce alabilir miyim diye soruyorum.
Maalesef. 85 ortalama ile takdir alabilirsiniz. İmkanınız varsa hocalarınızdan not artırmasını isteyerek 85 ortalamaya yuvarlayabilirsiniz.
Hocam ortalamam 82.4 şuan. Daha yazdığım dersler girilmedi. Girilince alabilir miyim diye sordum yanlış anlaşıldım galiba.

Takdir belgesi 85 ve üstünde geliyor diye biliyorum.
İşte sözlülerle 85'e çıkar mı diyor arkadaş.

Şu an notlarım böyle. Coğrafyadan 60 falan alacağım. Biyolojiden 50 aldım. Dinden, bilgisayar biliminden, peygamber hayatından ve sağlık bilgisinden 100. Biyoloji ve fizikten proje aldım projeler 100. Sözlüler falanda var. Şu anki hali ile ortalamam 82.4. Sizce alabilir miyim? Şu an fizik beni korkutuyor kalırsam diye.
Sözlüler genelde 80-90-100 oluyor. Biyolojici sınav ortalamasının 10 fazlasını vereceğim dedi ama ciddi miydi bilmiyoruz. Ciddiyse biyoloji sözlüm 70.
Hocam girilmemiş sözlü çok fazla var takdir alma ihtimaliniz var bence
Arkadaşlar yanlış anladı sizi.

Onu bende biliyorum. Sizce alabilir miyim diye soruyorum.

Hocam ortalamam 82.4 şuan. Daha yazdığım dersler girilmedi. Girilince alabilir miyim diye sordum yanlış anlaşıldım galiba.
Hocam bende geçen gün konu açtım aynısını dediler. Soruyu okumuyorlar. Benim geçen dönem sözlülerle 81den 89 olmuştu.Şu an ortalamam 78 almayı düşünüyorum.

Alabiliyorum sanırım. Coğrafya ve biyoloji yazılıları biraz düşürecek ama ikisi toplam Max 1.5 düşürür diye düşünüyorum. Sözlülerde 5-6 puan arttırır inşallah. Proje performans derken oluyor. Sağ olun arkadaşlar.

Alabiliyorum sanırım. Coğrafya ve biyoloji yazılıları biraz düşürecek ama ikisi toplam Max 1.5 düşürür diye düşünüyorum. Sözlülerde 5-6 puan arttırır inşallah. Proje performans derken oluyor. Sağ olun arkadaşlar.
Net alırsın ben bile 78le alırım gibime geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı