Hem ekonomik olsun, hem iyi olsun, hem ileriye dönük olsun dersen:
High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Super GD mi yoksa Core Reactor mu daha iyi?
High Power ile ilgili genel sorunumuz bu zaten. İncelemelerini bulamıyoruz.Watt değerlerinin aynı olduğunu varsayalım, şahsen yine de Core Reactor alırdım. Çünkü Super GD modelinin incelemesini bulamadım. LTT üzerindeki listede Tier A olarak geçiyor sadece.
High Power ile ilgili genel sorunumuz bu zaten. İncelemelerini bulamıyoruz.
Rusça eğitimi için şahane...En azından Super GD için bir inceleme buldum.
High Power Super GD 850 (HPS-850GD-F14C)
High Power Electronic занимает видное место среди OEM/ODM-производителей источников питания, но компания предлагает продукцию и под своей торговой маркой. Ее модель High Power Super GD 850 получилась весьма сбалансированной, без явных недостатков. Этот БП хорошо приспособлен для работы в...www.ixbt.com
Yine de genel olarak High Power ürünlerinde inceleme bulamıyorum, önerirken şüpheli yaklaşıyorum bazen.