820 TL'ye 650W-750W PSU önerisi

Bütçe
820 TL

Topraklama var. 3-4 ayda bir bile kesilmiyor elektrik. Çok nadir kesiliyor o zaman gönül rahatlığı ile alıyorum. Çok uğraştırdım kusura bakmayın

Topraklama var. 3-4 ayda bir bile kesilmiyor elektrik. Çok nadir kesiliyor o zaman gönül rahatlığı ile alıyorum. Çok uğraştırdım kusura bakmayın

@kino, haklı. Bu tür içeriklere rastlamanız çok doğal. Benim size önerim UPS almanızdır. Eğer bulunduğunuz yerde elektrik bazlı sorunlar sık yaşanıyorsa gerekliliktir hatta.

Vallahi o kadar sık kesilmiyor. O zaman gözü yumup Core Reactor alıyorum. Herkese yardımlarından dolayı sonsuz teşekkürler
N11 satıcısı satış sonrası servis kısmında en az 2 yıl garanti yazmış ROG psu gibi olmasın muhabbet Topraklama var ama benim odada var mı kimse emin değil. Bi elektrikçiyle konuşacağız şimdi de ayy ay.
MSI b 550 m Pro VDH var bende 20 pin saydım PSU 22 veya 24 saydım sabah kafasıyla. E nasıl olacak şimdi ben anlamadım.
Güç kaynağı 24 pin ATX diyor İncehesap'ta anakarta da 24 pin diyor ama resme bakıp saydım 24 değil ben anlamadım.
 
Son düzenleme:
@ProxyGG yeni nesil bir güç kaynağı ile yeni nesil bir anakartın uyumlu olmaması gibi bir seçenek yok. Fotoğrafa bakıp ekran kartının uzunluğu ile anakartın PCIe yuvasını karşılaştırmak gibi. Alıyorsan al güç kaynağını. Kabloları, ıvırı zıvırı ne gerekiyorsa kutusundan çıkacak.
 
Son düzenleme:

Dostum parçalar hakkında pek bilgim yok. Sorun yaşamamak için rahatsız ediyorum. Kafama takıldı çünkü bir kaynakta 20+8 yazıyordu bir yerde 20+4 yazıyor ama fotoğrafta farklı. Ondan rahatsız ettim kusura bakma.
Dayanamayıp tüm parçaları aldım. PSU ve M.2 cuma elimde. RAM kargoya verilmedi belki cumartesi gelir belki pazartesi
Arkadaşlar sistemi topladım eski sistemde görüntü aldığım monitörden görüntü alamıyorum lütfen yardım.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…