8300 TL Sistem Toplama

Teşekkür ederim. Sistemi aldım fakat yurt dışından aldığım ürünler henüz gümrükte, vekalet verdiğim kargo firmasının gümrükten çekmesini bekliyorum.

Teşekkür ederim. Sistemi aldım fakat yurt dışından aldığım ürünler henüz gümrükte, vekalet verdiğim kargo firmasının gümrükten çekmesini bekliyorum.
Anladım, İtopya gibi sitelerde hazır sistemler mevcut, yanılmıyorsam bir kaç gün önce 8000-8500 TL bütçe ile RTX 2070 li sistemler bulunuyordu o yüzden sordum.

Evet o fiyatlara RTX 2070'li sistem var. Fakat anakart B450 serisi, ekran kartı gaming değil, ram 8gb yani bir adet daha 8gb almak zorundasınız, ssd 240 gb vs. Üstelik ben kasa ve power supply tercihimi esnek kullandım. Genelde kıl payı yeten bir power supply ve dar bir kasa veriyorlar. Açıkçası sevmedim. Upgrade yapacağım zaman power supply ve kasa değiştirmek istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı