8350 + 280X Kombinasyonu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MrLamar

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
GAMER (KENDİ HALİNDE
Merhaba arkadaşlar. Yazın bir bilgisayar toplayacağım ve parçaları seçmekte zorlanıyorum. Sonunda topladım bir bakın, öneriniz varsa açığım. Vatan Bilgisayar ya da hepsiburada.com olabilir.
  • Amd fx x8 8350 4ghz
  • Asus m5a99fx pro r2.0
  • Asus amd radeon r9 280x Direct CU 2 top 3gb 384 bit
  • Corsair carbide 300r 80 plus 600w
  • Corsair 128gb force gs ssd

He bu arada ram falan nerede diyorsanız bende var eklemedim. :)

Şimdiden teşekkürler.

#EDİT:
  • AMD FX X6 6300
  • ASUS M5A97 R2.O
  • CORSAİR CARBİDE 300R 80 PLUS 600W
  • SAPPHIRE R9 290 TRI-X OC BF4 4GB 512 BİT
  • SAMSUNG 120GB 840 EVO
  • THERMALTAKE NIC C4

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum yaz dediğiniz min. 3 ay ve 3 aya çok şey değişir. Neden 3 ay sonra almayı düşündüğünüz bir sistemi şimdiden öneriye açıyorsunuz? Mantıklı gelmedi bana. Ha şunu da söyleyeyim. Bilgisayar piyasasında bu mu iyi, bu mu kötü diye düşünmekten ziyade akıllı ve hızlı karar verip almak en iyisidir. Yoksa o sorular alana kadar hiç bitmez. Bunun dışında oyun oynayacaksınız sanırım. 8350 işlemciye gerek yok oyun için. 6300 yeterli, buradan artan parayı ekran kartına yatırın. 280x de iyi bir kart ama 290x yada 770 yada 780 düşünürseniz daha çok performans alacağınızdan şüpheniz olmasın.

Önerileriniz için teşekkür ederim nede olsa toplamada daha yeniyim. Birde böyle deneyeceğim. 
Birde SSD, anakart ve kasa nasıl? 
Dostum yaz dediğiniz min 3 ay, 3 aya çok şey değişir. Neden 3 ay sonra almayı düşündüğünüz bir sistemi şimdiden öneriye açıyorsunuz? Mantıklı gelmedi bana. Ha şunuda söyleyeyim, bilgisayar piyasasında bu mu iyi, bu mu kötü diye düşünmekten ziyade akıllı ve hızlı karar verip almak en iyisidir. Yoksa o sorular alana kadar hiç bitmez. Bunun dışında oyun oynayacaksınız sanırım. 8350 işlemciye gerek yok oyun için. 6300 yeterli, burdan artan parayı ekran kartına yatırın. 280x de iyi bir kart ama 290x yada 770 yada 780 düşünürseniz daha çok performans alacağınızdan şüpheniz olmasın.

Corsair carbide serisini severim, 400R daha iyidir gerçi ama. Kasanız gayet güzel. SSD olarak Samsung evo serisi öneririm. Seçtiğiniz anakartta gayet iyi bir kart, fakat OC işi ile uğraşmayacaksanız daha alt seviye bir kart alabilirsiniz.

Corsair carbide serisini severim, 400R daha iyidir gerçi ama. Kasanız gayet güzel.Ssd olarak samsung evo serisi öneririm. Seçtiğiniz anakartta gayet iyi bir kart, fakat OC işi ile uğraşmayacaksanız daha alt seviye bir kart alabilirsiniz.

Sağ olun. Ben bir daha toplayayım parçaları yazarım size. 
Corsair carbide serisini severim, 400R daha iyidir gerçi ama. Kasanız gayet güzel.Ssd olarak samsung evo serisi öneririm. Seçtiğiniz anakartta gayet iyi bir kart, fakat OC işi ile uğraşmayacaksanız daha alt seviye bir kart alabilirsiniz.

Heh, az kalsın unutuyordum. Vatan computer de 212 evo kalmamış. Önereceğiniz bir soğutma var mı?

Anakartı M5A97 yapıp GTX 770 seçebilirsin.
Ben amd den yanayım çünkü mantle destekli oyunlar gelecek ve daha performanslı olacak diye düşünüyorum. 

Birde soğutma önerir misiniz? Zira Hyper 212 Evo stokta yok.

Zaten GTX 770 alarak performansın dibine vuracaksınız. Mantle ile R9 290x performansına mı ulaşacağınızı sanıyorsunuz?

''Mantle ile R9 290x performansına mı ulaşacağınızı sanıyorsunuz? '' Burada ne dediğinizi pek anlamadım ama r9 290x ile r9 290 arasında çok bir fark yok bana göre. Ve Mantle %30 veya %50 daha fazla performans veriyormuş ancak GTX770'i de bir denerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı