8400 GS ile Windows 8.1'den sonra oyunlarda performans düşüklüğü

mustafaa006

Hectopat
Katılım
8 Temmuz 2014
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Windows 8.1 32bit x64 tabanlı işlemci kullanıyorum ve oyunların hepsinde kasıyor. Sistem özelliklerim:
  • Windows 8.1 32bit x64 tabanlı işlemci
  • 3 GB RAM
  • 1 GB Nvidia 8400 GS
  • Pentium(R) Dual Core CPU E5300 @ 2.60GHz 2.60GHz
Önceden bir sorun yoktu. Windows 7 ultimate kullanıyordum bilgisayarım yavaş açılıyor diye Windows 8 yükledim aynı sorun yine devam etti ve 2 gün önce windows 8.1 yükledim ve hala kasıyor. Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
 
Ekran kartınıza ait tüm sürücülerinizi yükleyin. Ayrıca 8400 GS'den de oyunlarda pek performans beklememek gerek. Ancak daha önce aldığınız performansı şimdi alamamanızın sebebi sürücüler olabilir.
 
Windows 7'de çalışan bütün oyunlar 8'de çalışıyor. Eğer performans kaybı yaşıyorsan bunun nedeni havaların ısınması ve büyük ihtimalle üzerinde soğutma bile olmayan ekran kartının aşırı ısınmasıdır. 8400 GS gibi bir ekran kartı ile Windows 8'e geçip sonra da oyunları oynayamıyorum demen biraz garip. O ekran kartıyla zaten oyun oynayamazsın ki...

Gerçeği söylemek gerekirse bu bilgisayarı çöpe atıp yenisini alman gerek. Akrabaya hediye edersen yanlış anlarlar. O kadar diyorum. Ciddiyim.
 
peki ekran kartı alsam hangi ekran kartını önerirsiniz ve 1gb dan fazla ekran kartı aldığım zaman ram i de değiştirmem gerekiyormu
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı