840M H1z1 FPS sorunu

Labwingo

Kilopat
Katılım
3 Ocak 2015
Mesajlar
152
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bugün yeni bir laptop aldım. Hp marka Geforce 840M ekran kartı i5 4210u işlemci, ilk iş h1z1 oyununu yüklemek oldu ve ayarlar very lowa çekmeme rağmen maximum 40 fps görüyorum. 40 fps de sürekli değil yani 30 fps'nin altında oyunu oynuyorum. Ddu ile nvidia sürücüsünü kaldırdım, tekrar yükledim bir değişilik olmadı. Windows 8.1 her şey güncel. Bir çözümü var mı ?
 
1. si oyun çok iyi optimize edilmiş degil.
2. Si oyun min sistem gereksinimleri:
  • Ekran Kartı: nVidia GeForce GTX 275 serisi ya da daha iyisi
 
Oyun büyük ihtimal HD graphıcs ile çalışıyor. Cihaz performans modunda olmalı ve mümkünse prize takılı kullanın oyun oynarken bataryadayken harici ekran kartı çoğu zaman devreye girmiyor performans modunda olsa bile.
 
Masaüstünde sağ tıkla NVIDIA denetim masasını aç. Oyunu seç ve entegre grafik yazan bölümü yüksek performanslı NVIDIA yap ve uygula.
 

Dosya Ekleri

  • sss.png
    sss.png
    25,9 KB · Görüntüleme: 243
Yüksek Performans modu da seçili prize de takılı nvidia grafik kartıyla da çalışıyor fakat hala düşük fps alıyorum bu diğer oyunlar içinde geçerli csgo vs yok mu bir çözümü ?

örneğin csgo da böyle siyah bozulmalar meydana geliyor http://i.hizliresim.com/zrGJ16.jpg
 
Son düzenleme:
Csgo da CPU 1 60 derece GPU 45 Derece GPU kullanımı 65 civarında ve bu son 3 günde cs goda orta yüksek ayarlarda 80-100fps arası alırken şimdi 45-50 ayarları düşürmeme rağmen aynı bilgisayarda virüs yok herşey güncel ddu ile grafik kartının sürücüsünü kaldırıp tekrar yükledim gene aynı var mı önerisi olan ?
 
Doğru diyor arkadaşlar bence de İntel HD Graphics ile çalışıyor oyun.
Bataryayı çıkartıp oyunları oynamayı dene ama prize takılı biçimde
Öyle de olmazsa youtube da baya bi video var bununla alakalı
 
Nvidia İle çalıştığına %100 eminim batarya var prize takılı yüksek performans'da çalışıyor bilgisayar
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı