84Mbps altyapı 16Mbps veriyor

Şimdi yine aradım. Bu sefer ki müşteri hizmet çalışanı bana 350 TL cayma bedeli olduğunu söyledi. Ben de az önce aradığımı ve arkadaşın bana cayma bedel ödemeyeceğimi söylediğini söyledi dedim. Sonra bana "şikayet oluşturalım isterseniz" dedi :) Fakat orta da tutarsız bir şey var kesinlikle. Şimdi beni iptal birimine yönlendiriyorlar. Burada çalışanlar atomu parçalamıyorlar. Sistemlerinde elbet ne olduğu bellidir. Peki neden ilk aradığım kişi bana cayma bedeli olmaz dedi ve şimdi 350 TL ? Üstelik şimdi aradığım sorduğum şeye karşı 1 saniye içinde "350 TL" dedi. Diğer ilk aradığım kişi biraz bekletti, daha sonra söyledi. Şimdi bi daha arayacağım. Şimdi de sinirlerim bozuldu 🤣
Aradınız mı hocam ne dediler? 🤣 Gerçekten birbirlerinden haberleri yok.

Aradınız mı hocam ne dediler? 🤣 Gerçekten birbirlerinden haberleri yok.
Şu an tam olarak net bilgi aldım cayma bedeli nasıl hesaplanır konusunda. Şimdi biz bu insanlarla bir taahhüt yapıyoruz. Onlar bize sayıklıyor kampanyanın avantajlarını. Kabaca işte 350 TL normal fiyatı olan paketi sana kampanyalı şekilde 90 TL veriyor diyelim. Daha sonra iptal ettirmek istersen bir hesaplama oluyor. O güne kadar sana kampanya da indirim yaptıkları tutar ile son kalan aylara göre ödediğin normal fatura bedeli hesaplanıyor. Hangisi kullanıcı için avantajlı ise cayma bedeli faturan bu şekilde belirleniyor. Mesela benim 21. ayın faturası geldi hala ödemedim. Normal faturam 91 TL. Kampanya indirimi 258 TL. Bu durumda 20 ay boyunca ödediğim faturalarda yapılan aylık 258 TL indirim oluyor. 258x20: 5.160 TL :p Geri kalan faturalarım ise toplam 91x4=364 TL. Bu durumda kullanıcı için avantajlı cayma bedeli olarak 364TL oluyor. Yani bu yüzden bana 355 TL dediler. Son müşteri hizmetleri gayet net açıkladı. Zaten Telekom'un kendi sitesinde bu yazıyordu. Ben 21. ayın faturasını ödemediğim için geriye kalan son 4 faturamın toplam bedeli cayma bedelim oluyor. Bu ay ki faturayı ödersem 273 TL cayma bedelim olacak. Umarım anlamışsındır sen de. Yani dostum senin cayma bedelinde fatura bedelin neyse eğer, geri kalan toplam fatura bedelin cayma bedelin oluyor 😂

NOT: Bana ilk "yeni yasalara göre cayma bedeliniz yok" diyen o müşteri temsilcisinin Allah belasını ya. Boş yere çoşturdu beni.

Şu an tam olarak net bilgi aldım cayma bedeli nasıl hesaplanır konusunda. Şimdi biz bu insanlarla bir taahhüt yapıyoruz. Onlar bize sayıklıyor kampanyanın avantajlarını. Kabaca işte 350 TL normal fiyatı olan paketi sana kampanyalı şekilde 90 TL veriyor diyelim. Daha sonra iptal ettirmek istersen bir hesaplama oluyor. O güne kadar sana kampanya da indirim yaptıkları tutar ile son kalan aylara göre ödediğin normal fatura bedeli hesaplanıyor. Hangisi kullanıcı için avantajlı ise cayma bedeli faturan bu şekilde belirleniyor. Mesela benim 21. ayın faturası geldi hala ödemedim. Normal faturam 91 TL. Kampanya indirimi 258 TL. Bu durumda 20 ay boyunca ödediğim faturalarda yapılan aylık 258 TL indirim oluyor. 258x20: 5.160 TL :p Geri kalan faturalarım ise toplam 91x4=364 TL. Bu durumda kullanıcı için avantajlı cayma bedeli olarak 364TL oluyor. Yani bu yüzden bana 355 TL dediler. Son müşteri hizmetleri gayet net açıkladı. Zaten Telekom'un kendi sitesinde bu yazıyordu. Ben 21. ayın faturasını ödemediğim için geriye kalan son 4 faturamın toplam bedeli cayma bedelim oluyor. Bu ay ki faturayı ödersem 273 TL cayma bedelim olacak. Umarım anlamışsındır sen de. Yani dostum senin cayma bedelinde fatura bedelin neyse eğer, geri kalan toplam fatura bedelin cayma bedelin oluyor 😂

NOT: Bana ilk "yeni yasalara göre cayma bedeliniz yok" diyen o müşteri temsilcisinin Allah belasını ya. Boş yere çoşturdu beni.
Çok iyi anladım eyvallah hocam. Ben de bi an mesajınızı görünce sevindim ama yarım kaldı. 😂

Şu an tam olarak net bilgi aldım cayma bedeli nasıl hesaplanır konusunda. Şimdi biz bu insanlarla bir taahhüt yapıyoruz. Onlar bize sayıklıyor kampanyanın avantajlarını. Kabaca işte 350 TL normal fiyatı olan paketi sana kampanyalı şekilde 90 TL veriyor diyelim. Daha sonra iptal ettirmek istersen bir hesaplama oluyor. O güne kadar sana kampanya da indirim yaptıkları tutar ile son kalan aylara göre ödediğin normal fatura bedeli hesaplanıyor. Hangisi kullanıcı için avantajlı ise cayma bedeli faturan bu şekilde belirleniyor. Mesela benim 21. ayın faturası geldi hala ödemedim. Normal faturam 91 TL. Kampanya indirimi 258 TL. Bu durumda 20 ay boyunca ödediğim faturalarda yapılan aylık 258 TL indirim oluyor. 258x20: 5.160 TL :p geri kalan faturalarım ise toplam 91x4 = 364 TL. Bu durumda kullanıcı için avantajlı cayma bedeli olarak 364TL oluyor. Yani bu yüzden bana 355 TL dediler. Son müşteri hizmetleri gayet net açıkladı. Zaten Telekom'un kendi sitesinde bu yazıyordu. Ben 21. ayın faturasını ödemediğim için geriye kalan son 4 faturamın toplam bedeli cayma bedelim oluyor. Bu ay ki faturayı ödersem 273 TL cayma bedelim olacak. Umarım anlamışsındır sen de. Yani dostum senin cayma bedelinde fatura bedelin neyse eğer, geri kalan toplam fatura bedelin cayma bedelin oluyor 😂

Not: Bana ilk "yeni yasalara göre cayma bedeliniz yok" diyen o müşteri temsilcisinin Allah belasını ya. Boş yere çoşturdu beni.

Beni de costurdu yüzümüz gülür mü?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı