Godfatther
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Kimya Mühendisi
Hocam TürkNet kullanırken memnundum ancak evimi taşımam sonrasında nefret ettiğim bir firma oldu. 16 gün boyunca internetimi açmadıkları gibi her seferinde farklı bahaneler öne sürdüler. En son bahaneleri ise "Bulunduğunuz bölgede Türk Telekom alt yapısı yok. Bu sebeple benzer sorunları yaşayan kişileri bulup Türk Telekom'a dilekçe yazın. Alt yapı gelince açarız." oldu bunun üzerine ben "Türk Telekom müşterisi değilim ben neden bu sorunla uğraşıyorum, gidin siz halledin." diyince öyle bir şey yapamıyoruz cevabını aldım. Müşteri temsilcisi diye bir şey yok ayrıca TürkNet'te internet üzerinden bireysel müşteri şifreniz ile online işlemlere giriş yaparak şikayet kaydı oluşturuyorsunuz onlar şikayete değer bulursa sizi arıyor. Neyse bu 16 gün boyunca ben baktım bunların açacağı yok Millenicom'a geçtim. Ve o 16 gün kullanmadığım internet için bana fatura çıkarttılar. Şu an 100 Mbps internet alıyorum 89,90 TL ödüyorum. Taahhüttüm yok, herhangi bir limittir, adil kullanım kotasıdır falan yok. Bu arada Türk Telekom altyapısı ile alıyorum bunu, alt yapı yok diyen TürkNet'e selam olsun.