85 TL internet sağlayıcı önerisi

Hocam TürkNet kullanırken memnundum ancak evimi taşımam sonrasında nefret ettiğim bir firma oldu. 16 gün boyunca internetimi açmadıkları gibi her seferinde farklı bahaneler öne sürdüler. En son bahaneleri ise "Bulunduğunuz bölgede Türk Telekom alt yapısı yok. Bu sebeple benzer sorunları yaşayan kişileri bulup Türk Telekom'a dilekçe yazın. Alt yapı gelince açarız." oldu bunun üzerine ben "Türk Telekom müşterisi değilim ben neden bu sorunla uğraşıyorum, gidin siz halledin." diyince öyle bir şey yapamıyoruz cevabını aldım. Müşteri temsilcisi diye bir şey yok ayrıca TürkNet'te internet üzerinden bireysel müşteri şifreniz ile online işlemlere giriş yaparak şikayet kaydı oluşturuyorsunuz onlar şikayete değer bulursa sizi arıyor. Neyse bu 16 gün boyunca ben baktım bunların açacağı yok Millenicom'a geçtim. Ve o 16 gün kullanmadığım internet için bana fatura çıkarttılar. Şu an 100 Mbps internet alıyorum 89,90 TL ödüyorum. Taahhüttüm yok, herhangi bir limittir, adil kullanım kotasıdır falan yok. Bu arada Türk Telekom altyapısı ile alıyorum bunu, alt yapı yok diyen TürkNet'e selam olsun.

Arkadaşlar şuan süperonline tv+ kullanıyorum. Altyapımın 100 mbps desteklediğine nerden bakabilirim? Millenicom, Gıbırnet veya TürkNet nasıldır?
Her internet sağlayıcısının sitesinde alt yapı sorgulama vardır, adresinizi girmeye çalıştığınızda bulamıyorsanız orada altyapı yok demektir.
Millenicom için: İnternet Altyapı Sorgulama & Fiber İnternet Nerede | Millenicom
Gıbırnet için: GIBIRNet
TürkNet için: Hız, Altyapı ve Fiber İnternet Sorgulama - TurkNet

Türksat Kablonet altyapınız varsa bir de 95 TL'ye çıkarabilirseniz bütçeyi 100 megabit download 5 megabit upload akıllı sınırsız internet ( yalnız 19:00 ile 00:00 arası indirme hızı minimum 25 Megabit'e düşüyor) içinde bir de FHD TV yayını ve film kanalları paketi var onu öneririm ama 24 ay taahhüt vermeniz gerekiyor bizzat kendim kullanıyorum memnunum.

TurkNet(müşteri hizmetleri zayıf, hız tutarlı.)

Türksat Kablonet( altyapınız varsa güzel bir tercih. Olası bir durumda kısa sürede saha ekipleri geliyor. Verilen modemin çekim alanı biraz düşük. 100Mbps'i verdiği 5GHz ağıysa bayağı bayağı kısa.
Ama Ethernet kullanımında cidden tatmin ediyor. Vadedilen hızla verilen hız farkı benim gördüğüm kadarıyla maksimum 4Mbps oluyor. Ama şunu da ekleyeyim. Bazı yaptığım testlerde 102%'lik bir hız elde ettim. Ethernet testini 30M CAT6 kablosuyla yaptım.)

TurkNet(müşteri hizmetleri zayıf, hız tutarlı.)

Türksat Kablonet( altyapınız varsa güzel bir tercih. Olası bir durumda kısa sürede saha ekipleri geliyor. Verilen modemin çekim alanı biraz düşük. 100Mbps'i verdiği 5GHz ağıysa bayağı bayağı kısa.
Ama Ethernet kullanımında cidden tatmin ediyor. Vadedilen hızla verilen hız farkı benim gördüğüm kadarıyla maksimum 4Mbps oluyor. Ama şunu da ekleyeyim. Bazı yaptığım testlerde 102%'lik bir hız elde ettim. Ethernet testini 30M CAT6 kablosuyla yaptım.)

Bende 5.2GHz alabiliyorum uploatta sıkıntı yaşıyabiliyorum mesela Discord yayın açtığımda yayın 3FPS oluyor diyorlar arkadaşlar ama gerçekten download harika.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı