850.000-900.000 TL arası sedan araç önerisi

HeisenbergOBF

Kilopat
Katılım
10 Eylül 2014
Mesajlar
80
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2016 model, Toyota Corolla 1.4D-advance yarı otomatik bir araca sahibim, satmayı düşünüyorum. Yerine yeni bir araç alacağım, siz ne önerirdiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de 2015 astra var bende tam bu aralıkta araç bakıyorum. Dizel benzin fark eder mi? Ya da manul otomatik olması.
 
Sanırım Dizel ve Otomatik istiyorum. Insıgnıa 2017 Cosmo 1.6'ları önerir miydiniz? 850-900'a ben SuperB bulamadım bulduklarım hep 1M ve üzerindeydi. En baba Octavia var.
2017 insignialar şahane araçlar ama motorda ozellikle kısa mesafe suruslerde gergi contası(zincir değişiminde takılıyor) takılı değilse %80'inde ilk çalıstırmada zincir sesi yapar, bildiğim kadarıyla benim şu anki aracımla aynı motoru kullanıyor, yetkili servise aracı goturdum sordum normal dediler kronikmiş, herhangi bir zararı vs yokmuş. Bu ses dısında bence muhteşem bir araç, üstüne basarak anlattım cunku sizi rahatsız edecek tek şey bu olacak bir de benim araçta var insigniayı bu konuda bilemiyorum ancak 100'den sonra ruzgar sesi alıyor, insignia extra sessiz(motor ses yalıtımı cok daha iyi) o daha da alır gibime geliyor. Bunlar sizin için sorun teşkil etmiyorsa alınır. Ben hep C sınıfı arac kullandım o yüzden D sınıfına ya da C-SUV'a geçmek istiyorum, sportage(tüplü),süper-b (benzinli),ya da insignia dizel düşüyorum.

Dizel süper b bu fiyatlara bira zor tabi ozellikle yeni modellerde
Ben bu tarz düşünüyorum acıkcası.
 

Geri
Yukarı