850.000TL araba önerisi

muhammedekilinc

Kilopat
Yer
İstanbul
Merhaba,

Ailemiz için yeni bir araç arayışındayım. Şu an elimizde 2010 model Hyundai Accent era 1.5 CRDI vgt Team var. Araç yaklaşık 400.000 TL civarında. Üzerine kendi bütçemden 450.000 TL ekleyerek toplamda 850.000 TL civarında bir bütçeyle yeni bir aile arabası almak istiyorum.

önceliklerim:
  1. Otomatik vites olmalı.
  2. Sedan tercihimiz, ancak uygun SUV modellerine de açığım.
  3. Motor hacmi 1.5 - 1.6 civarında olsun.
  4. Maksimum 150.000 km'de olmalı.
  5. Ağır hasar kaydı, değişen-boyanan parça gibi aşırı işlem görmüş araçlardan kaçınıyorum.

Bu fiyat aralığında Egea'lar sık karşıma çıkıyor ama kafamda bazı soru işaretleri var emin değilim.
İstanbul içinde kullanılacak, sağlam, aileyi yolda bırakmayacak modeller arıyorum.

Sizce bu kriterlere uygun hangi araçları değerlendirmeliyim? Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o fiyat bandında özellikle yolda bırakmayacak dediğiniz için yeni olması gerekiyor bu yüzden egea. Fakat üzerine ekleyeceğiniz paraya değmeyeceğini düşünüyorum bu yüzden elinizdeki araçla devam etmenizi, paranızı altına yatırıp 1-2 yıl sonra araç değiştirmenizi tavsiye ederim.

2020 altı araç öneren arkadaşların önerilerini görmezden gelin. 5 yaşından büyük araçlar illaki sizi sanayiye götürebiliyor. Sanayide uğraşmaktan bunalmış birisi olarak bunu lütfen dikkate alın.

Hocam o fiyat bandında özellikle yolda bırakmayacak dediğiniz için yeni olması gerekiyor bu yüzden Egea. Fakat üzerine ekleyeceğiniz paraya değmeyeceğini düşünüyorum bu yüzden elinizdeki araçla devam etmenizi, paranızı altına yatırıp 1-2 yıl sonra araç değiştirmenizi tavsiye ederim.

2020 altı araç öneren arkadaşların önerilerini görmezden gelin. 5 yaşından büyük araçlar illaki sizi sanayiye götürebiliyor. Sanayide uğraşmaktan bunalmış birisi olarak bunu lütfen dikkate alın.

Bende açıkçası o kanaatteyim, 2020'lerden aşağıya inmek istemiyorum ancak ara sıra bazı arabalara bakıyorum özelikle ford focus'un bazı ilanları oluyor ama emin değilim bu piyasada biraz daha beklemek daha mantıklı gibi fırsat çıkarsa araç değiştirmek istiyorum
Sahibinden - Ford Focus ilan

Bende açıkçası o kanaatteyim, 2020'lerden aşağıya inmek istemiyorum ancak ara sıra bazı arabalara bakıyorum özelikle ford focus'un bazı ilanları oluyor ama emin değilim bu piyasada biraz daha beklemek daha mantıklı gibi fırsat çıkarsa araç değiştirmek istiyorum
Sahibinden - Ford Focus ilan
Geçen yıl yaz ayında bayiden sıfır honda city 800.000 TL'ye satılıyordu. İllaki karşınıza böyle bir kampanya yine çıkacaktır. Bence 1-2 yıl bekleyip düzgün bir şey almak daha mantıklı.

Hocam 2017 model 155 binde 1.6 dizel Peugeot 2008 var bende de çok memnunum şahsen en full paket otomatik daha hiç sıkıntı çıkarmadı eğer biraz bütçeyi yükseltir iseniz 1 milyon civarına düşük kilometrelileri çok var şehir içi 4.8 uzun yolda 3.9 falan yakıyor.

Hocam 2017 model 155 binde 1.6 dizel Peugeot 2008 var bende de çok memnunum şahsen en full paket otomatik daha hiç sıkıntı çıkarmadı eğer biraz bütçeyi yükseltir iseniz 1 milyon civarına düşük kilometrelileri çok var şehir içi 4.8 uzun yolda 3.9 falan yakıyor.

Süreçte değerlendirebileceğim güzel arabalardan hocam teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı