850-950 bin TL araba önerisi

Zandatsui

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar,

850 bin cepte var zorlayıp 950ye falan çıkabilirim kredi vs.
bana sanayiye sokmayacak, az yakacak bir araç lazım arkadaşlar, her gün işe gidip geleceğim bir araba almak istiyorum ve otomatik olması şart İstanbul'da yaşıyorum. Yani ne şanzımanı ne motoru beni üzsün. Ayrıca hiç tecrübem yok yani konfor falan çok önemli değil.

Aklımda 13-14 model 1.4 D auris ile 22 model 1.4 mpı style i20 var şu anda bu ikisi arasındayım.

Auris çok sağlam araç fakat eski yıllara paramız yetiyor. Yeni alsam kaliteden ödünç vermiş oluyorum. Var mı bir çıkar yol?

Selamlar,

bana sanayiye sokmayacak, az yakacak bir araç lazım arkadaşlar, her gün işe gidip geleceğim bir araba almak istiyorum ve otomatik olması şart İstanbul'da yaşıyorum. Yani ne şanzımanı ne motoru beni üzsün. Ayrıca hiç tecrübem yok yani konfor falan çok önemli değil.

Aklımda 13-14 model 1.4 D auris ile 22 model 1.4 mpı style i20 var şu anda bu ikisi arasındayım.

Auris çok sağlam araç fakat eski yıllara paramız yetiyor. Yeni alsam kaliteden ödünç vermiş oluyorum. Var mı bir çıkar yol?
Arabadan pek anlamam ama en azından fikir vermesi açısından eski arabamızı önerebilirim,skoda rapid 1.6 vardı,5yıl kullandık gerçekten yakıt tüketimi ve sorun çıkarmaması ile biz memnunduk ama km yüksek olmamalı bence artık eski sayılacak araba ve km yükseldikçe sorun çıkartıyor, satmadan 2ay önce uğraşmıştık bizde.2013 modeldi bizim araç.

BMW ve Audi'ye bulaşma tır gibi km yapmıştır bu fiyata kadar inmişse temiz bir Clio megan veya 1.6 Egea ara.
Clio da 1.0 sce motora yanaşma 1.0TCe almaya çalış bulabilirsen1.3 TCe al sce motor üzer ama TCe yokuş bayır çıkamadığı yer yok meganda önerim ilk olarak 1.5 dCi bak olmazsa 1.3 TCe bak onda da detaylı ekspertiz yaptırmayı unutma.

Selamlar, kasa tipi tercihiniz var mı ? Sedan veya hatcback ?
Hatchback tercih ediyorum ama ille de hatchback olacak diye bi kaide yok

BMW ve Audi'ye bulaşma tır gibi km yapmıştır bu fiyata kadar inmişse temiz bir Clio megan veya 1.6 Egea ara.
Clio da 1.0 sce motora yanaşma 1.0TCe almaya çalış bulabilirsen1.3 TCe al sce motor üzer ama TCe yokuş bayır çıkamadığı yer yok meganda önerim ilk olarak 1.5 dCi bak olmazsa 1.3 TCe bak onda da detaylı ekspertiz yaptırmayı unutma.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...taksit-renault-clio-joy-2023-1248657236/detay Mesela bu araç son modellerden olmasına rağmen neden bu kadar ucuz hacı söyleyebilir misin?

Son düzenleme:
Style paket i20'ler fena değildir hocam motor şanzıman olarak sağlam ama yakıt tüketimi olarak biraz fazla 8 9 litreleri şehir içinde görüyoruz.

Selamlar,

Astra K 1.6cdti otomatik alabilirsin 125bin km altı zincir değişimine dikkat alırken onun harici sorun yok. Kış paket opsiyonu olmasına dikkat et koltuk ısıtma direksiyon ısıtma vs var.
Bu fiyatlara B segment araçlara vermeyin İ20 Clio gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı