O bütçeye sistem almak için 2.el ürünlere bakmanızı tavsiye ederim.Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi az bütçem var. En fazla 850TL. Kasa, harddisk vb. bende mevcut. Aradığım parçalar: Anakart, RAM, işlemci, PSU. APU tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam yazınızı düzeltmenizi rica ediyorum. Ayrıca toplanır toplanmasına da nasıl performans verir aklınıza geldi mi acaba?Eminmi siniz? 850 tl ye apu sistem toplanır.
Hocam arkadaşda ekran kartı da yok. APU sistem istemiş o yüzden. İyi olmasına iyi de.İşlemci: ★ Intel Kaby Lake Pentium G4560 3.5GHz 3MB Cache LGA 1151 İşlemci
Anakart: ★ Asrock H110M-DVS R3.0 Intel H110 2133MHz DDR4 Soket 1151 mATX Anakart (ASRH110M-DVS-R3) (Kaby Lake BIOS Yüklü)
RAM: ★ Team Elite Plus 8GB DDR4 2133MHz Soğutuculu Ram Bellek (TM4EP213381RD)
Kasa: Aerocool GT Black Edition 500W, 2x USB 2.0, 12cm Egzoz Fanlı, SSD Ready Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası (AE-GT-500)
Bu sistem çok daha iyidir.
Ekran kartı olmadan GTA 5 ve CS GO gibi oyunları bile oynatıyor. HD graphics 610 bulunduruyor bu fiyata olduğu için fiyatını artırıp üretimini azalttılar kusura bakmayın ama biraz bilmeden yargılamayın, araştırın.Hocam yazınızı düzeltmenizi rica ediyorum. Ayrıca toplanır toplanmasına da nasıl performans verir aklınıza geldi mi acaba?
Hocam arkadaşda ekran kartı da yok. APU sistem istemiş o yüzden. İyi olmasına iyi de.
Ekran kartı olmadan GTA 5 ve CS GO gibi oyunları bile oynatıyor. HD graphics 610 bulunduruyor bu fiyata olduğu için fiyatını artırıp üretimini azalttılar kusura bakmayın ama biraz bilmeden yargılamayın, araştırın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.