SS Prime kullanıyorum güncel olarak, mükemmel mouse ama kablosuz bir şeyler de arıyor insan bazen, sizce bu fiyata nasıl?
SS Prime kullanıyorum güncel olarak, mükemmel mouse ama kablosuz bir şeyler de arıyor insan bazen, sizce bu fiyata nasıl?
Şu an kullandığın fareyi satıp SS Prime'ın kablosuz olanını alsan nasıl olur?
Kullanıyorum ve önermem, switchleri takoz gibi, R1 kablosuz olmasa G203'ü geri bağlayacağım ama kablosuz mouse da ayrı bir keyif. Onun dışında mouse hafif ve güzel kayıyor ama bütçeyi 1000-1100 TL civarına çıkarabilirsen daha iyi birkaç alternatif var.
3311 sensörlü bir fare alınmaz tabii ki.
Sensörüne baktım IPS yeterli belki ivme de de sorun çıkarmaz ama kronik sorunlu bu fareler çevirirken takılıyor dongle sız geliyor bildiğim kadarıyla ve modemle çakışıyor.
Ya mouse un altındaki DPI tuşunun tırnağı kırık tıkır tıkır sallanıyor kullanıma engel değil ama sanmam ki kimse kusurlu mal alsın hem bayağıdır da kullanıyorum satmak mantıklı gelmedi hocam.
Bu biraz indirim vesaire bir şeyle bu fiyata geldi. Bütçe 800 falandı maksimum üstü zorlar biraz maalesef daha yeni harcama yaptım.
3311 kronik mı bayağı hiç araştırmadım.
Sensörüyle alakalı değil hocam mcu dediğimiz şey kötü yani farenin anakartı.
Yerine alınabilecekler Attack Shark X3 or Ajazz AJ159 Pro, Apex.
Eğer sonradan iade etme şansın var ise alıp dene ama r1'i.
Vallahi Temu'dan al iade et falan çok uzun iş hocam AJ159 Pro, Apex güzel sevdiğim fareler ama fiyatları vergi ile 1.2K'yi buluyor hatta fazlasıyla geçiyor bile maalesef hocam attach shark X3 içinde geçerli bu durum yardımın için teşekkürler sanırım parasını hak etmeyen bir mouse.
Bir de hocam son sorum olacak Ajazz AJ099'du sanırım o da 3311 sensöre sahip o nasıl?
@766888 sarı sitede 1050 TL'ye Ajazz AJ159p buldum hiç kutusu bile açılmamış yazıyor pazarlık da varmış elden alma fırsatım da var sizce nasıl olur? Dongle oluyor mu yanında acaba ve şarj istasyonu Temu'dan aldığını yazmış çünkü.
Alınır mı sizce? 900'e anlaşmaya çalışacağım bir umuttur yaşamak![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.