850 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
850

Burakyng

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 3600 3.60 GHz (amd wraith prism fan)
AMD Radeon RX 6500 XT 4 GB
16 GB RAM
750 GB SSD
300 GB HDD
MSI G244F E2 23.8" IPS 1 MS 180 HZ
Logitech G203 Mouse
Logitech G335 Kulaklık
A-jazz AK680 Klavye
Öncelikle klavyenin kesinlikle hotswap olması benim 1. önceliğim. Red, brown switch gibi kafa ütülemeyen switch olması da olmazsa olmazım. Işıklandırma seçenekleri de 8-10 tane olsa iyi olur. Bir de Wireless olmasa daha iyi olur gecikme olmasını istemiyorum. Ayrıca bilinmeyen marka da olmasını istemiyorum. Ajazz, Gamepower, Rampage, Razer gibi bilindik markaların bazı ürünleri çok iyi oluyor. Onlar gibi bilindik markalardan önerirseniz çok iyi olur. Son olarak 2. el klavye de önerebilirsiniz benim için sorun olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle klavyenin kesinlikle hotswap olması benim 1. önceliğim. Red, brown switch gibi kafa ütülemeyen switch olması da olmazsa olmazım. Işıklandırma seçenekleri de 8-10 tane olsa iyi olur. Bir de Wireless olmasa daha iyi olur gecikme olmasını istemiyorum. Ayrıca bilinmeyen marka da olmasını istemiyorum. Ajazz, Gamepower, Rampage, Razer gibi bilindik markaların bazı ürünleri çok iyi oluyor. Onlar gibi bilindik markalardan önerirseniz çok iyi olur. Son olarak 2. el klavye de önerebilirsiniz benim için sorun olmaz.

Bu bütçede saydığınız markalardan maalesef ki neredeyse hiç hotswap klavye yok. Gamepower ve Rampage'u hemen hemen herkes kafasında elemiştir zaten😀

Bu bütçede saydığınız markalardan maalesef ki neredeyse hiç hotswap klavye yok. Gamepower ve Rampage'u hemen hemen herkes kafasında elemiştir zaten😀
hocam bence öyle dememek lazım çünkü insanlar önyargı yapacağına biraz araştırsa bu markaların arada iyi modeller yapabildiğini görür.

Hocam bence öyle dememek lazım çünkü insanlar ön yargı yapacağına biraz araştırsa bu markaların arada iyi modeller yapabildiğini görür.

Açıkçası söylediğim iki marka da pahalı modellerinde bile switch olarak Outemu'nun kötü modellerini kullanıyorlar, bir tane düzgün modellerine rastlamadım. Fiyat performans oranı en dipte markalar kendileri.

peki birşey sorucam bu trendyoldaki değilde blic markasının t60 modeli var rainbow değil rgb o alınırmı?

Peki bir şey soracağım bu Trendyol'daki değil de Blic markasının T60 modeli var Rainbow değil RGB o alınır mı?

850 TL o klavyelere verilmez diye düşünüyorum, biraz bütçe çıkabilecekseniz en iyisi geeky GK61 olacaktır.

Çoğu T60 modelinde jixian red switchler kullanılıyor, Outemu redlerden bile beter switchler.

peki bu fiyatlara önerebileceğiniz tkl klavye varmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı