850 TL'ye M.2 SSD önerisi

Isınırsa hızı düşer.
Dediğiniz olay ağır yazma işlemlerinde oluyor buradan teste bakabilirsiniz.
thermal-write-fan.png

B.

Dediğiniz olay ağır yazma işlemlerinde oluyor buradan teste bakabilirsiniz.

Bir M.2 SSD bellek yongaları ısınır ise her işte hızı düşer, ayrıca verdiğniz kaynakta M.2 SSD üzerinde soğutucu var.

B.

Bir M.2 SSD bellek yongaları ısınır ise her işte hızı düşer, ayrıca verdiğniz kaynakta M.2 SSD üzerinde soğutucu var.
Ben göremedim soğutucu nerede? Yapılan testler öyle göstermiyor yani büyük bir performans kaybı yok büyük yazma işlemi haricinde.

Arkadaş sadece oyun oynadığını söylemiş bence ısınma konusu oyunları ele aldığımızda olacak bir şey değil. Zaten kendisinde SATA bir SSD olduğunu söylemiş ve hızı yetersiz geliyor demiş siz yine SATA öneriyorsunuz. Son olarak yine belirttiğim gibi depolama gerekliyse 1TB Kingston A2000 alınabilir performans olarak 970 EVO ile oldukça yakınlar ve oyun için olduğundan çok yüksek paralar ödemeye gerek yok diye düşünüyorum. Eğer ki depolama 500GB size yeterli olacaksa 970 Evo veya 970 Evo Plus alabilirsiniz.

Arkadaş sadece oyun oynadığını söylemiş bence ısınma konusu oyunları ele aldığımızda olacak bir şey değil. Zaten kendisinde SATA bir SSD olduğunu söylemiş ve hızı yetersiz geliyor demiş siz yine SATA öneriyorsunuz. Son olarak yine belirttiğim gibi depolama gerekliyse 1TB Kingston A2000 alınabilir performans olarak 970 Evo ile oldukça yakınlar ve oyun için olduğundan çok yüksek paralar ödemeye gerek yok diye düşünüyorum. Eğer ki depolama 500GB size yeterli olacaksa 970 Evo veya 970 Evo Plus alabilirsiniz.

500 GB yetiyor 2 3 oyun atarım Windows kurarım 970 Evo Plus yeterli gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı