850 TL'ye PS3 alınır mı?

2006 model fat kasa alınmaz PS3 Slim - super Slim bunlardan birine bak konsol oyun diye bir dükkan var onunla konuşabilirsin oda satıyor ve çevrendeki konsol satan yerlere bak.

Sorunlu model alma.

Sen öyle düşünsende fat kasa bol sorun çıkarır çıkaracağı varsa istediği kadar soğuk olsun gene çıkarır sarı ışık hatasını yaptırsan da ömrü uzun olmaz ertesi gün de bozulabilir 1 yıl sonra da şans işi zaten ilan ölü alıp kâr edeceğini sanmıyorum fat kasayı tercih etmezler ilk PS3 olduğu için sarı ışığı gördüysen elveda dersin sadece 360'daki 3K hatası gibi. Kar etmek için istiyorsun ama mümkün gözükmüyor

Çok sorunlu filan değil tek sorun soğutma. İyi sogutamadigi için konsol kendini işlemci pinleri çatlıyor sonra sarı ışık, kırmızı ışık hatası. Fan ayarı yapılırsa bu sorunun önüne geçiliyor. Tabii fan ayarı yapılmadan önce termal macun yenilenmeli ve tozu temizlenmeli.
Ayrıca Fat kasaya o kadar parada verilmez Fat kasa en fazla 600 TL.

Ben de bu şekilde düşünerek almayı planlıyordum, fakat yazdığınız fiyata İzmir içinde ilan bulunmuyor.

Gayet iyi bir fiyat Hocam alınır

Satamazsın ilk kasalar çok sorunlu ve %50 kâr ile satman mümkün değil.

Alınır hocam fat kasaya düzenli bir şekilde bakımını yaparsan sorun çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…